![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Do widzenia, Przede wszystkim, mój HD jest 250Gb Seagate ST3250310AS i OS systemu Windows XP Media Center SP3. Problem rozpoczął się, gdy mój komputer zaczął zera. Podczas gry gry, gra ciągle zamroził (ale tylko na kilka sekund, o 5). co zdarzyło się często, ale w końcu, a pojawił się BSOD (kod błędu 0x00000F4). Po tym, system nie mógł uruchomić na pulpicie. Może on przekazać logo Windows XP, ale wróciłem na stanowisko, że po ekranie. Po zainstalowaniu HD innego systemu (jako slave), i rzucił Chkdsk na tym dysku. Po zakończeniu programu Chkdsk, ustawić problematyczne HD do opanowania i innych, Slave. System można uruchomić na pulpit. I umieszczone HD do mojego komputera i innych ten sam problem znowu się stało, to nie może przejść z logo systemu Windows. I pobiegł chkdsk / r, że na komputerze z konsoli odzyskiwania. To dało mi 2 komunikaty o błędach: Nieprawidłowy plik Boot.ini / uszkodzony windows \ system32 \ system. I dowiedziałam się, że zdarzyło się, bo stracił Boot.ini i System Plik po chkdsk procesu. Skopiowałem plik boot.ini i cały folder config (z Windows \ System32) do problematycznych HD. Wciąż nie może uruchomić na komputerze w moim komputerze Ale można uruchomić na komputerze w moim innym komputerze, ale z pewnych problemów (tylko w trybie awaryjnym choć, jak zwykle uruchamiany oddał kilka błędów systemu Windows nie został aktywowany. Sądzę błąd został aktywacji systemu Windows, ponieważ niektóre pliki zostały usunięte.) Ponadto, w trybie awaryjnym, pulpit był kinda dziwne. I nie mógł otworzyć niektóre pliki. Exe, niektóre z moich poprzednich desktop tam nie było. W menu Start był zupełnie pusty, za wyjątkiem części akcesoria, które niektóre pliki poprzednio, ale nie wszystkie. I ponownie komputer i inne tego nie pokazują nawet logo Windows, tylko czarny ekran. I ten zestaw problematyczne HD do niewolnika, i poszedł do windows \ system32 \ config. I dowiedziałam się, że folder został uszkodzony config (wykazało 0 bajtów, oddał uszkodzony i nieczytelny błąd, nie można usunąć). Cóż, mam do tego punktu. I poszedł, aby uzyskać pewne informacje związane z moim problemem, i przeczytać, że nie może być HD. Czy ktoś może mi powiedzieć, czy istnieją jakiekolwiek rozwiązania lub jest to, że HD nie jest naprawdę? |
|
| |||
| |||
| próby naprawy systemu Windows XP z dysku CD, a także u może sprawdzić zdrowia dysku twardym z speedfan który powinien powiedzieć i jeśli dysk twardy jest uszkodzony lub został spowodowany courruption coś innego |