Poškodené súbory - znamenia HD zlyhanie? Dobrý deň,
v prvom rade, je moje HD 250GB Seagate ST3250310AS, a OS je Windows XP Media Center SP3.
Problém začal, keď môj počítač začal mrazu. Zatiaľ čo hrá hru, hru neustále zmrazila (ale len po dobu niekoľkých sekúnd-5). čo sa stalo často, ale nakoniec sa objavila BSOD (kód chyby 0x00000F4).
Za to, že systém nemohol boot na desktopu. Mohlo by to prejsť logo Windows XP, ale vrátil späť na miesto, ktoré po obrazovke.
Nainstaloval som HD v inom systéme (ako slave), a běžel chkdsk na tomto disku. Chkdsk po dokončení som problematické HD zvládnuť, a druhý, slave. Systém by mohol zaviesť systém na plochu.
I umiestnila HD na mojej ostatné PC a rovnaký problém sa to opakovalo, nemohol zložiť logo Windows. Bežal som chkdsk / r na tom PC s konzolu na obnovenie. To mi dal 2 chybovom správy: Neplatný súbor Boot.ini / poąkodený windows \ system32 \ system. Zistil som, že sa stalo, pretože som stratil boot.ini a Systém súbor po chkdsk procesu.
I skopírovali súbor boot.ini a celý config zložky (z windows \ system32) na problematické HD. Stále nemohol boot na desktopu na mojom PC Ale môžem boot na desktopu na moje ďalšie PC, ale s určitými problémami (len v núdzovom režime, aj keď, ako bootování normálně dal niektoré chyby-Windows nebol aktivovaný. Predpokladám, že chyba bola daná Aktivácia systému Windows, pretože niektoré súbory boli vymazané.) Aj v núdzovom režime, na ploche bolo trochu divné. Nemohol som otvoriť niekoľko. Exe súbory, niektoré z mojich predchádzajúcich desktopových súbory neboli tam. Start Menu bol úplne prázdny, až na časť príslušenstvo, ktoré mali niektoré súbory už existujú, ale nie všetky.
I reštartovaní tejto iné PC a to ani show logo Windows, len čierna obrazovka. Nalíčím tejto problematické HD na slave, a šiel do windows \ system32 \ config. Zistil som, že bola poškodená zložka config (ukázalo, 0 bytes, dal poškodené a nečitateľné chybu, nemôže zmazať).
No, já mám k tomuto bodu. Išiel som na nejaké informácie vzťahujúce sa k môjmu problému, a čítal, že to môže byť HD nedarí.
Môže mi niekto povedať, ak sa vyskytnú nejaké riešenie, alebo je to, že v HD je naozaj nedarí? |