мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Оштећене датотеке - пријавите ХД неуспех?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. сеп 2008, 13:15
Мембер Гроуп

Default Оштећене датотеке - пријавите ХД неуспех?

Добар дан,

пре свега, моја је ХД 250ГБ СЕАГАТЕ СТ3250310АС, а ОС је Уиндоус КСП Медиа Центер СП3.

Проблем је почео када је почео мој рачунар замрзавање. Док играте игру, игра стално замрзнути (али само за неколико секунди-5). што се догодило више пута, али на крају, а појавио БСОД (еррор цоде 0кс00000Ф4).
Након тога, систем није могао чизма десктоп. Могло би да прође логотипом система Уиндоус КСП, али је отишао леђа за ПОСТ екран након тога.
ЈА инсталиран ХД у други систем (као роб), те еарлы Цхкдск на том погону. Након што завршите Цхкдск, ја поставити проблематичне ХД на мастер, а други, роб. Систем могао чизма на радну површину.
Ја ставио ХД на мој ПЦ и други исти проблем десити се опет, да није могла да прође Уиндоус лого. И еарлы цхкдск / р на том рачунару са конзолу за опоравак. То ми дали 2 порука о грешци: инвалид Боот.ини / оштети уиндоус \ сыстем32 \ сыстем. Открио сам да су ти се десило јер сам изгубио Боот.ини и систем Датотека након цхкдск процес.
ЈА копиране датотеке Боот.ини и цео цонфиг фолдер (од уиндоус \ сыстем32) на проблематичним ХД. Ипак он није могао чизма десктоп на мој ПЦ Али ЈА могао чизма десктоп на мој други ПЦ, али код неких проблема (само у безбедном начину рада иако, како је уобичајено боотинг дао неке грешке-Уиндоус није активиран. Грешка претпоставити да је добио јер неки су за активирање система Уиндоус датотека избрисана.) Такође, у безбедном начину рада, десктоп је кинд чудно. Нисам могао отворити неки. Ексе датотеке, неке од мојих претходних десктоп датотеке нису били тамо. Старт Мени је потпуно празан, осим за прибор део, који је имао неких датотека раније тамо, али не све.
ЈА поново покретање рачунар и овај други није ни показати Уиндоус лого, само црни екран. ЈА оснивати проблематичне ХД на роб, а отишла у уиндоус \ сыстем32 \ цонфиг. Открио сам да је била оштећена цонфиг фолдер (0 бытес показао, оштећен и нечитак дао грешком, није могла избрисати).
Дакле, добио сам на ову тачку. ЈА је отишао да би добили неке информације везане за мој проблем, а да то реад мај бити ХД мана.

Може било ко рећи мене ако има било каквих рјешења, или је то да је у недостатку ХД је стварно?
Old 21. сеп 2008, 03:34
Донаторска Група

Default Оштећене датотеке - пријавите ХД неуспех?

покушајте поправку са вашим Уиндоус КСП Сетуп ЦД-а, такође можете проверити стање Вашег врстог диска са спеедфан у који би требао рећи ако се тврди диск је неисправан или цоурруптион је узрокован нешто друго
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Оштети Екстернал Дриве, Рау? Потребу за спашавање податке .. Хелп! Схреддер Дривес & Измјењиви медији 3 18 аугуст 2009 18:34
Прекинуо ИБМ Сыстем Рецоверы, Уиндоус датотека оштећена олсуресхот Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 22 јануар 2009 01:29
Рачунар је споро и све ексе датотеке су оштећене алкесхпал Вирус, Спыуаре и безбедност 1 25 октобар 2008 03:21
Цант пријавите се! брадлеыјоес Вирус, Спыуаре и безбедност 26 29 јануар 2008 10:12
Зашто не могу да пријавите се ...? маркмац5 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 3 23 октобар 2007 03:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц