az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Bozuk dosyaları - HD başarısızlık işareti?

Reply

Konu Araçları
Old 19. Eylül 2008, 13:15
Üye Grubu

Default Bozuk dosyaları - HD başarısızlık işareti?

Iyi günler,

her şeyden önce benim HD bir 250GB Seagate ST3250310AS ise; ve işletim sistemi Windows XP Media Center SP3 olduğunu.

Sorun, benim bilgisayar donma başladığında. Bir oyun oynarken, oyun olarak bir kaç saniye (ama sadece-5 ile ilgili) dondurdu. ne sıklıkla, ama oldu sonunda, bir BSOD (hata kodu 0x00000F4) çıktı.
Bundan sonra, sistem olabilir masaüstüne önyükleme. Bu, Windows XP logosu geçmek ama geri POST ekranına sonra gitti.
Ben başka bir sistem Slavey () olduğu gibi, HD kurulu ve sürücü üzerinde Chkdsk koştum. Sonra Chkdsk tamamlandığında, Ben hakim ve diğer Slavey sorunlu HD ayarlayın. Sistem olabilir masaüstü boot.
Ben diğer PC ve HD yerleştirilmiş aynı sorun tekrar oldu, Windows logosu geçemiyor olabilir. Ben koştum chkdsk / r Kurtarma Konsolu ile PC'de. Bu yaz 2 hata mesajı verdi: geçersiz boot.ini / bozuk windows \ system32 \ system. Çünkü ben kaybettim bu olduğunu öğrendim boot.ini ve sistem chkdsk işlemi tamamlandıktan sonra dosyayı.
Windows (from \ dosya boot.ini ve tüm yapılandırma klasörüne kopyalanır system32) sorunlu HD için. On my PC Hala, couldn't boot masaüstü Ama benim diğer PC'de ben boot masaüstü ama. Bazı problemler (sadece güvenli modda normal bazı hatalar Windows aktif değil verdi boot sanki ile hata kabul verildi Bazı Windows etkinleştirmesi dosyalar silinmiş oldu.) Ayrıca, güvenli modda, masaüstü çok garipti. Biraz açılamadı. Exe dosyaları, bazı önceki masaüstü dosyaları değil vardı. Başlat Menüsü tamamen, daha önce bazı dosyaların olduğu aksesuarları parçası dışında değil, tüm boş oldu.
Bu diğer PC yeniden başlatılması ve bu bile, sadece siyah bir ekran, Windows logosu görünmedi. Ben köle, bu sorunlu HD ayarlamak ve pencereler gitti \ system32 \ config. O config klasörü bozuk olduğunu öğrendim (bozuk ve okunamıyor hata verdi silmek couldn't) 0 bayt gösterdi.
Peki, bu noktaya kadar var. Ben bazı bilgiler benim sorun almak için, gittim ve bu HD başarısız olabilir okuyun.

Varsa çözüm veya bu HD gerçekten başarısız olup herkese söyleyebilir misiniz?
Old 21. Eylül 2008, 03:34
Bağış Grubu

Default Bozuk dosyaları - HD başarısızlık işareti?

sizin XP kurulumu ile tamir pencereler çalıştığınızda, başka bir şey neden oldu eğer sabit disk veya courruption hatalı olan U söylemek gerekir speedfan ile sabit diskinize durumunu kontrol edebilirsiniz da U CD
Reply

Register

Bookmarks