Пошкоджені файли - ознака невдачі HD? Добрий день,
Перш за все, це моя HD 250Gb Seagate ST3250310AS і ОС Windows XP Media Center SP3.
Проблеми почалися, коли мій комп'ютер почав заморожування. Під час гри, ігри Постійно застигли (але лише на кілька секунд про 5). що відбувається часто, але врешті-решт, з'явився BSOD (код помилки 0x00000F4).
Після цього, система може не завантажуватися робочий стіл. Вона могла б пройти логотип Windows XP, але повернувся на пост екрані після цього.
Я встановив HD в іншій системі (як Слов'янський), і побіг Chkdsk на цьому диску. Після Chkdsk закінчив, я встановити проблематично для HD Master, а з іншого боку, раб. Ця система могла б завантаження на робочому столі.
Я поставила HD моїм другом комп'ютері і та ж проблема повториться, він не міг пройти логотип Windows. Я побіг CHKDSK / т, що на ПК за допомогою консолі відновлення. Це дало мені 2 повідомлення про помилки: Неправильний файл BOOT.INI / пошкодженого WINDOWS \ system32 \ SYSTEM. Я дізнався, що це сталося тому, що я втратив Boot.ini і Система Файл після CHKDSK процесу.
Я скопіював файл boot.ini і всю папку Config (з Windows \ System32) на проблемні HD. Отримав все-таки може не завантажуватися на робочий стіл на мій комп'ютер, але я можу завантаження робочого столу на інший мій комп'ютер, але з деякими проблемами (тільки в безпечному режимі, хоча, як правило, завантаження дали деякі помилки, Windows не була активована. Я вважаю, помилка тому що були видалені деякі файли активації Windows.) Крім того, в безпечному режимі, на робочому столі була цікава дивно. Я не могла відкрити деякі. EXE-файлів, деякі з моїх попередніх Files Desktop не було. Меню "Пуск" була абсолютно порожньою, за винятком частини аксесуарів, що деякі з файлів, що раніше там, але не всі.
Я перезапуску іншому комп'ютері, і навіть не показувати логотип Windows, просто чорний екран. Я встановити це проблематично HD для рабів, і відправився в Windows \ System32 \ Config. Я дізнався, що був пошкоджений конфігураційний каталог (0 байт показали, дали пошкоджені і нечитані помилки, не може видалити).
Ну, я на даний момент. Я пішов до отримати інформацію, пов'язану з моєю проблемою, і читаємо, що це може бути HD недолік.
Може хто-небудь сказати мені, якщо є будь-які рішення чи це, що HD дійсно іншому випадку? |