менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Пошкоджені файли - ознака невдачі HD?

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 вересня 2008, 13:15
Член групи

Default Пошкоджені файли - ознака невдачі HD?

Добрий день,

Перш за все, це моя HD 250Gb Seagate ST3250310AS і ОС Windows XP Media Center SP3.

Проблеми почалися, коли мій комп'ютер почав заморожування. Під час гри, ігри Постійно застигли (але лише на кілька секунд про 5). що відбувається часто, але врешті-решт, з'явився BSOD (код помилки 0x00000F4).
Після цього, система може не завантажуватися робочий стіл. Вона могла б пройти логотип Windows XP, але повернувся на пост екрані після цього.
Я встановив HD в іншій системі (як Слов'янський), і побіг Chkdsk на цьому диску. Після Chkdsk закінчив, я встановити проблематично для HD Master, а з іншого боку, раб. Ця система могла б завантаження на робочому столі.
Я поставила HD моїм другом комп'ютері і та ж проблема повториться, він не міг пройти логотип Windows. Я побіг CHKDSK / т, що на ПК за допомогою консолі відновлення. Це дало мені 2 повідомлення про помилки: Неправильний файл BOOT.INI / пошкодженого WINDOWS \ system32 \ SYSTEM. Я дізнався, що це сталося тому, що я втратив Boot.ini і Система Файл після CHKDSK процесу.
Я скопіював файл boot.ini і всю папку Config (з Windows \ System32) на проблемні HD. Отримав все-таки може не завантажуватися на робочий стіл на мій комп'ютер, але я можу завантаження робочого столу на інший мій комп'ютер, але з деякими проблемами (тільки в безпечному режимі, хоча, як правило, завантаження дали деякі помилки, Windows не була активована. Я вважаю, помилка тому що були видалені деякі файли активації Windows.) Крім того, в безпечному режимі, на робочому столі була цікава дивно. Я не могла відкрити деякі. EXE-файлів, деякі з моїх попередніх Files Desktop не було. Меню "Пуск" була абсолютно порожньою, за винятком частини аксесуарів, що деякі з файлів, що раніше там, але не всі.
Я перезапуску іншому комп'ютері, і навіть не показувати логотип Windows, просто чорний екран. Я встановити це проблематично HD для рабів, і відправився в Windows \ System32 \ Config. Я дізнався, що був пошкоджений конфігураційний каталог (0 байт показали, дали пошкоджені і нечитані помилки, не може видалити).
Ну, я на даний момент. Я пішов до отримати інформацію, пов'язану з моєю проблемою, і читаємо, що це може бути HD недолік.

Може хто-небудь сказати мені, якщо є будь-які рішення чи це, що HD дійсно іншому випадку?
Old 21 вересня 2008, 03:34
Донор групи

Default Пошкоджені файли - ознака невдачі HD?

спробувати відновити Windows XP з інсталяційного компакт-диска, а також U можна перевірити здоров'я вашого жорсткого диска з SpeedFan, яка повинна розповісти U Якщо жорсткий диск пошкоджено або courruption була викликана чимось іншим
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Пошкодження зовнішнього диска, RAW? Необхідність врятувати файли .. ДОПОМОГА?! Шредер Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 18 серпня 2009 18:34
Перерваний IBM System відновлення, пошкоджені файли Windows olsureshot Операційні системи Windows 3 22 січня 2009 01:29
Комп'ютер повільний і пошкоджені всі EXE-файлів alkeshpal Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 25 жовтня 2008 03:21
Нахиляє увійти в систему!! bradleyjoes Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 26 29 січня 2008 10:12
Чому я не можу увійти до ...? markmac5 Веб-браузери & FTP-клієнти 3 23 жовтня 2007 03:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.