![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| . Повечето програми за възстановяване на работа в много по същия начин. Вие трябва да изберете диска, където се намират изгубени файлове и нека програмата анализира съдържанието на диска. След това изберете файла, който искате да се възстанови и да предостави място, където искате да запазите този файл. Инсталирайте програмата за възстановяване на данни, само в случай! Бъдете подготвени предварително Инсталиране на софтуер, след загуба на данни ще увеличи риска от загубени данни презаписани. А възстановяването вече инсталирана програмата е добра застраховка за вашите данни. Безплатен софтуер за възстановяване
Търговски оползотворяване софтуер ще увеличи шансовете за възстановяване на важни данни. Той не е свободен, но могат да бъдат добре си струва цената.
Какво да правя Използвайте вашата система, както е възможно най-малко, докато не се възстанови всичките си загубили файлове. Колкото повече активност, като място на вашия твърд диск, толкова по-голям шанс, че някои от вашите данни ще бъдат загубени над писмен. Ако се опитвате да възстановите файлове от медиите карта, спрете да използвате тази карта веднага.
След възстановяване на
След възстановяване на тях може да съдържа невалидни данни. В зависимост от вида на файла, участващи, частично възстановени файлове, като това може да се обикновено възстановени от търговски софтуер. Профилактика съвети Направете резервни копия Първата и най-надежден начин за избягване на случайно заличаване или други форми на загуба на данни е да се правят редовно резервни копия на вашите важни файлове. Потребител грешката не е единственият начин да хлабав важни данни, снимки, уроци или проекти. Вие можете да изпитате внезапна мощност прекъсване или мощността скока или дори мъртъв твърдия диск. Забележка: В случай на неспазване на хард диска, не си резервни копия на същия диск сте поддръжка. Използвайте друг диск, флаш диск, или да ги изгориш на компактдиска. Там също са безплатни и платени онлайн съхранение сайтове. Някои предлагат до 5GB на свободното пространство и включва споделяне. Забележка: С всяко свободно складиране сайт четат дребния шрифт. Някои позволят големи суми на пространството, но те граница качени на месец (1GB или по-малко). С други думи, вие не можете да получите големи файлове качени всички наведнъж. Свободното сайтовете, изброени по-долу, не са имали качите лимити, че съм забелязал. Също така имайте предвид че с безплатно пространство трябва да се регистрирате и след известно време. Ако не тогава те могат да отмахнеш сметката си, за да дължи на бездействие. По-долу са само няколко. Безплатна онлайн съхранение
Използвайте Power Съблечи / Отваря Протектор Бъдете сигурни, че имате надежден Отваря Протектор. Те могат да бъдат намерени в повечето магазини и дойде в много разновидности. Направи някои сравнение пазаруване и изберете този, който отговаря на вашите нужди. Това са безценно, А не само до вашите данни, но за всички компоненти на вашия компютър. . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отлично, както винаги, благодаря EF!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Много добре написана. Много полезна информация за оползотворяване на свободния софтуер също.
|
| |||
| |||
| След приключване на целевата Бях вдъхновен да търсите всичко, което може да има пропусната и се завтече през няколко статии за KNOPPIX Linux дистрибуция CD. Това Bootable CD има възможност за монтиране и четете FAT, FAT32 и NTFS дялове, дори и тези, повредени. Ако твърдият диск разбил можете да използвате тази за възстановяване на данните ви и го върна на преносим твърд диск или друго устройство. Възстановяване на средства от първия пост трябва да работи за възстановяване на файлове, но ако имате повреден хард диск и не може да си позволи да плати професионалист тогава това може да е добре си струва четене участват. Отиди на Компютърна Първа помощ Използване Knoppix за много indepth инструкции за това как да използвате KNOPPIX да възстановят загубени данни. Запознайте се и изтеглите най KNOPPIX KNOPPIX.org Вижте също Cew27 на Как да възстановите файлове от Windows, използвайки Linux Live CD |
|
| |||
| |||
| То понякога се работи за възстановяване на данни, но и двете пъти имам някой се опита да го използвате за този форум, тя не ме .. Тези инструкции ли линк към са добри. Те са малко стари, но все още много добър. Мисля, че си струва изгарянето на диск, така че, ако имате проблем с Windows може да си го и сортиране нещата бързо.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Благодарение serverguy. Не бях на път да прочетете всичко това, без да се налага да абсолютно. Дано никога няма ... |
|
| |||
| |||
| Имам някои указания, за да държат на Knoppix и изгаряне го диска аз написах едно и също време .... Аз ще се опитам да ги копаем.
__________________ serverguy |