![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| . Most vymáhání programy pracují v mnohem stejným způsobem. Musíte vybrat disk, kde se nacházejí ztracené soubory a nechat program analyzuje obsah disku. Pak vyberte soubor, který chcete obnovit a zajistit místa, kam chcete uložit soubor, že. Instalace programu pro obnovu dat jen v případě! Být připraveny předem Instalace jakéhokoli software po ztrátě dat se zvýší riziko, že se ztratila data jsou přepsány. A využití program nainstalován hned je dobré pojištění pro vaše data. Zdarma využití softwaru
Komerční využití softwaru zvýší šance na získání důležitých dat. Není to zdarma, ale může být i dobré ceny.
Co dělat Použijte váš systém pokud možno co nejméně, dokud si znovu všechny vaše ztracené soubory. Čím více činností, které se konají na pevném disku, tím větší šance, že někteří z vašich ztracených dat bude přes písemnou. Pokud se snažíte obnovit soubory z médií karty, bez použití karty, které okamžitě.
Po obnovení
Po oživení, které by mohly obsahovat neplatné informace. V závislosti na typu souboru zapojen, částečně souborů, jako tomu může být obvykle vymožená komerční software. Prevence tipy Zálohovat První a nejspolehlivější způsob, jak se vyhnout nechtěnému vymazání nebo jiných forem ztráty dat je provádět pravidelné zálohování vašich důležitých souborů. Uživatel chyba není jediný způsob, jak můžete ztratit důležitá data, fotografie, nebo školních projektů. Můžete zažít náhlý výpadek proudu nebo přepětí sílu nebo dokonce mrtvý pevný disk. Poznámka: V případě selhání pevného disku, nevedou vaše zálohování na stejnou jednotku jste zálohování. Použijte jiný disk, flash disk nebo vypálit je na CD. K dispozici jsou také zdarma a placené online úložišť. Pár nabídnout až 5 GB volného místa a zahrnují sdílení. Poznámka: S jakoukoli zdarma úložiště číst pokuty tisk. Některé umožňují větší množství prostoru, ale limit obrázky měsíčně (1GB nebo méně). Jinými slovy nemůžete si velké soubory nahrané všechny najednou. Volný stránkách uvedených níže neměla upload limity, které jsem všiml. Upozorňujeme také, volného prostoru, že se budete muset přihlásit se jednou a na chvíli. Pokud ne pak mohou purge váš účet do důsledku nečinnosti. Níže uvádíme jen několik. Zdarma online ukládání
Použijte Power Strip / Přepěťová Protector Být jisti, že máte spolehlivého Přepěťová Protector. Ty lze najít na většině maloobchodních prodejen a přijít v mnoha odrůd. Do některých porovnání nákupních a vybrat ten, který vyhovuje vašim potřebám. Jedná se o neocenitelný, A to nejen pro vaše data, ale na všechny počítače, komponenty. . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vynikající jako vždy, děkuji EF!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Velmi dobře napsané. Užitecné informace o využití svobodného software taky.
|
| |||
| |||
| Od dokončení průvodce jsem se inspiroval k hledání co jsem mohl nepřijaté a běžel přes několik článků o KNOPPIX Linux CD. Tento bootovací CD má možnost připojit a číst FAT, FAT32 a NTFS oddíly, a to i ty poškozené. Pokud je váš pevný disk zhroutil můžete použít tento k vymáhání vašich dat a zpět je na přenosný disk nebo jiný pevný disk. Vymáhání nástroje z první post by měl pracovat pro obnovu souborů, ale pokud máte poškozený disk, a nemůže si dovolit platit profesionální pak to může být i dobré čtení podílejí. Přejít na Počítačová první pomoc Použití KNOPPIX Pro velmi indepth instrukce o tom, jak používat KNOPPIX k vymáhání ztracených dat. Přečtěte si o KNOPPIX a stáhnout na KNOPPIX.org Viz také Cew27 to Jak obnovit soubory z oken pomocí linux live CD |
|
| |||
| |||
| Občas pracuje pro obnovu dat, ale v obou případech byl jsem někdo pokusí použít na toto fórum je mi nepodařilo .. Tyto pokyny vám odkaz do jsou dobré. Jsou trochu starý, ale přesto velmi použitelná. Myslím, že to stojí za vypalování disku tak, pokud máte nějaký problém s Windows můžete nalepit jej a řazení věcí rychle.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Díky serverguy. Nebyl jsem asi číst všichni, že bez naprosto musel. Snad nikdy jsem se ... |
|
| |||
| |||
| Mám nějaké instrukce pro získání uchopiv KNOPPIX a pálení jej na disk jsem napsal jednou .... Budu se snažit a dobývat je.
__________________ serverguy |