![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
.
Τα περισσότερα προγράμματα ανάκτησης εργασιών περίπου κατά τον ίδιο τρόπο. Θα πρέπει να επιλέξετε το δίσκο, όπου τα αρχεία βρίσκονται χάσει και το πρόγραμμα θα αναλύσει το περιεχόμενο του δίσκου. Στη συνέχεια, επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να ανακτήσει και να προσφέρει μια θέση στην οποία θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο. Εγκαταστήστε ένα πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων μόνο σε περίπτωση! Προετοιμαστείτε προτέρων Η εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού μετά την απώλεια δεδομένων, θα αυξήσει τον κίνδυνο για την απώλεια των δεδομένων που αντικαθίστανται. Ένα πρόγραμμα ανάκτησης εγκατασταθεί τώρα είναι καλό για την ασφάλιση των δεδομένων σας. Δωρεάν λογισμικό ανάκτησης
Εμπορική αξιοποίηση του λογισμικού θα αυξήσει τις πιθανότητες ανάκτησης των σημαντικών δεδομένων. Δεν είναι δωρεάν, αλλά μπορεί να αξίζει την τιμή.
Τι να κάνετε Χρησιμοποιήστε το σύστημα όσο το δυνατόν λιγότερο μέχρι να ανακτήσει το σύνολο των αρχείων σας χαθεί. Οι περισσότερες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στον σκληρό σας δίσκο, όσο μεγαλύτερη είναι τυχαίο το γεγονός ότι ορισμένα από τα δεδομένα σας θα χαθούν πάνω από γραπτή. Αν προσπαθείτε να ανακτήσετε αρχεία από την κάρτα μέσα ενημέρωσης, να σταματήσει να χρησιμοποιεί την κάρτα αμέσως.
Μετά την ανάκτηση
Μετά την ανάκτηση θα μπορούσαν να περιέχουν πληροφορίες άκυρο. Ανάλογα με τον τύπο του αρχείου που συμμετέχουν, ανέκαμψε εν μέρει, όπως τα αρχεία, αυτό μπορεί να συνήθως που ανακτάται με εμπορικό λογισμικό. Πρόληψη συμβουλές Κάντε αντίγραφα ασφαλείας Ο πρώτος και ο πλέον αξιόπιστος τρόπος για να αποφύγετε τυχαία διαγραφή ή άλλες μορφές απώλειας δεδομένων είναι να κάνουμε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων σας. Χρήστης λάθους δεν είναι ο μόνος τρόπος που μπορείτε να χαλαρά σημαντικών δεδομένων, φωτογραφίες, σχολική ή των σχεδίων. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε μια ξαφνική βλάβη εξουσία ή ισχύ διόγκωσης ή ακόμη και ένα νεκρό σκληρό δίσκο. Σημείωση: Σε περίπτωση αποτυχίας του σκληρού δίσκου, δεν σας κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας για τον ίδιο δίσκο σας υποστήριξη. Χρησιμοποιήστε μια άλλη μονάδα δίσκου, ένα flash drive ή η καύση τους σε ένα CD. Υπάρχουν, επίσης, δωρεάν και καταβάλλεται online χώροι αποθήκευσης. Λίγες προσφέρει μέχρι 5GB ελεύθερου χώρου και περιλαμβάνει ανταλλαγή. Σημείωση: Με κάθε ελεύθερο χώρο αποθήκευσης διαβάστε το πρόστιμο εκτύπωση. Ορισμένες επιτρέπουν μεγαλύτερες ποσότητες του χώρου, αλλά περιορίζουν uploads ανά μήνα (1GB ή λιγότερο). Με άλλα λόγια δεν μπορούν να το πετύχουν μεγάλα αρχεία τηλεφορτώνονται όλα με τη μία. Η ελεύθερη χώρους που αναφέρονται στη συνέχεια δεν είχαν ανεβάσετε τα όρια που έχω παρατηρήσει. Επίσης, σημειώστε ότι με την ελεύθερη αποθήκευσης που χρειάζεστε για να συνδεθείτε μια φορά και ένα καιρό. Αν τότε δεν μπορεί να purge λογαριασμό σας να οφείλεται σε αδράνεια. Παρακάτω είναι μερικά μόνο. Δωρεάν online αποθήκευσης
Χρησιμοποιήστε ένα Power Strip / Surge Protector Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια αξιόπιστη Surge Protector. Αυτά μπορούν να βρεθούν σε περισσότερα καταστήματα λιανικής πώλησης και να έρθουν σε πολλές ποικιλίες. Να κάποιες συγκρίσεις αγοράς και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αυτά είναι ανεκτίμητη, Δεν μόνο για τα δεδομένα σας αλλά και σε όλες τις συνιστώσες του υπολογιστή σας. . |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Εξαιρετική όπως πάντα, ευχαριστώ EF!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Πολύ καλά γραμμένο. Πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ελεύθερο λογισμικό ανάκτησης πολύ.
|
|
|||
|
|||
|
Από τον τερματισμό του οδηγού μου ενέπνευσε για να αναζητήσετε κάτι Ι μπορεί να έχουν χαθεί και έτρεξε σε μερικά άρθρα σχετικά με την KNOPPIX διανομή Linux CD. Αυτό το bootable CD έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει και να διαβάσει FAT, FAT32 και NTFS κατατμήσεις, ακόμη και αυτές που υπέστησαν ζημίες. Εάν ο σκληρός σας δίσκος τράκαρε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό για την ανάκτηση των δεδομένων σας και πάλι το πάνω σε ένα φορητό δίσκο ή σε άλλο σκληρό δίσκο.
Η ανάκαμψη μέσα από την πρώτη θέση θα πρέπει να εργασθούν για την ανάκτηση αρχείων, αλλά εάν έχετε ένα κατεστραμμένο σκληρό δίσκο και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν έναν επαγγελματία, τότε αυτό μπορεί να αξίζει την ανάγνωση συμμετέχουν. Πηγαίνετε στο Πρώτες Βοήθειες Υπολογιστών Χρησιμοποιώντας Knoppix Για πολύ εμπεριστατωμένη οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης KNOPPIX για την ανάκτηση δεδομένων. Μάθετε για το κατεβάσετε και σε KNOPPIX KNOPPIX.org Δείτε επίσης Cew27 της Πώς να ανακτήσει αρχεία από τα παράθυρα με τη χρήση Linux Live CD |
|
|
|||
|
|||
|
Είναι μερικές φορές τα έργα για την ανάκτηση δεδομένων αλλά και τις δύο φορές που είχα προσπαθήσει κάποιος να το χρησιμοποιήσει σε αυτό το φόρουμ έχει αποτύχει μου ..
Οι οδηγίες σας σύνδεση να είναι καλές. Είναι λίγο παλιό, αλλά εξακολουθεί να είναι χρησιμοποιήσιμο. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο η καύση ένα δίσκο έτσι ώστε αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τα Windows, μπορείτε να κολλήσετε σε είδος και τα πράγματα γρήγορα.
|
|||
|
|||
|
Χάρη serverguy. Δεν ήμουν έτοιμος να διαβάσω όλα αυτά, χωρίς να έχουν απολύτως. Ας ελπίσουμε ότι ποτέ δεν θα ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω κάποιες οδηγίες για συγκράτησης του Knoppix και καύσης σε ένα δίσκο, έγραψα μια φορά .... Θα προσπαθήσω και σκάπτω τους.