פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

אובדן נתונים - שחזור & מניעה

Reply

שרשרת כלים
Old 7 מרס 2008, 16:01
מנהל קבוצת

Default אובדן נתונים - שחזור & מניעה

.
מרבית תוכניות ההבראה הרבה עבודה באותה צורה. אתה צריך לבחור את הדיסק שבו איבדו את הקבצים נמצאים ולתת את התוכנית לנתח את התוכן של הדיסק. לאחר מכן בחר את הקובץ שברצונך לשחזר ולספק את המיקום שבו ברצונך לשמור את הקובץ.

התקן רק תוכנית לשחזור נתונים במקרה!

להיות מוכן מראש

התקנת תוכנה כלשהי לאחר אובדן נתונים יגדיל את הסיכון של אבידה הנתונים מוחלפים. לשחזור המותקנות כעת היא תוכנית טובה הביטוח עבור הנתונים שלך.

תוכנות חינם לשחזור
תוכנה לשחזור מסחרי

מסחרי תוכנה לשחזור יגביר את סיכויי recovering נתונים חשובים. זה לא יכול להיות חופשי אבל גם שווה את המחיר.
מה לעשות

השתמש את מערכת קטנה ככל האפשר עד שלא להחזיר את כל הקבצים אבידה.
ככל פעילות המתרחשים על הדיסק הקשיח, על סיכוי גדול יותר כי חלק אבידה הנתונים שלך יהיה כתוב מעל.
אם אתה מנסה לשחזר קבצים מתוך כרטיס התקשורת, באמצעות כרטיס זה להפסיק מיד.
  • בטל את כל היישומים שאתה לא צריך.
  • כי הם כתבו את הדיסק הקשיח שלך לא כל הפעלה של תוכניות מיותרות.
  • הימנע הגלישה באינטרנט.
  • אל תבצע הפעלה מחדש של המחשב.
  • אין לעשות דיסק defrag או להריץ לניקוי הדיסק.

לאחר השחזור
  • בדוק שהכל נכון.
  • אם התאושש יישומים, לוודא שהם עדיין לרוץ.
  • אם התאושש המסמכים, לבדוק את המילים כי הן עדיין שם.
גם את התוכנה הטובה ביותר לשחזור לא יכול להבטיח 100% תוצאות. חלקים מסוימים של הקבצים שלך היה יכול להיות מוחלפים, כלומר אחר הנתונים נשמר אל המיקום על הדיסק שלך.
לאחר התאוששות שהם עלולים להכיל מידע לא חוקי. בהתאם לסוג הקובץ מעורב, התאושש חלקית קבצים כמו זה יכול להיות בדרך כלל התאושש על ידי תוכנה מסחרית.

עצות למניעת

בצע גיבויים

הראשון והכי אמין הדרך להימנע בשוגג המחיקה או צורות אחרות של אובדן נתונים הוא לבצע גיבויים סדירים של הקבצים החשובים שלך. משתמש השגיאה אינה הדרך היחידה שבה תוכל רפוף נתונים חשובים, תמונות, schoolwork או פרויקטים. אתה יכול להיתקל פתאומי outage כוח או כוח להתנחשל מת או אפילו כונן קשיח.

הערה: במקרה של תקלה בכונן הקשיח, לא לשמור את הגיבוי על הכונן אותו אתה מגבה. שימוש בכונן אחר, או כונן הבזק לצרוב אותם לתקליטור.

יש גם בחינם, שילם אחסון אתרים מקוונים. כמה להציע עד 5GB של שטח פנוי וכוללים שיתוף.

הערה: עם כל שטח אחסון חינם, האתר לקרוא את האותיות הקטנות. חלק גדול לאפשר סכומי שטח אבל הם מגבילים שנוספו בחודש (פחות או 1GB). במילים אחרות אתה לא יכול לקבל קבצים גדולים שהועלה בבת אחת. אתרים ללא תשלום, המפורטים להלן, לא היה צריך להעלות המגבלות שיש לי לב.
כמו כן הערה עם שטח אחסון חינם, כי אתה צריך לחתום על אחת כמה זמן. אם לא כך הם עשויים לנקר את החשבון עקב חוסר פעילות. להלן רק כמה.

Free Online Storage
מחסן מסחרי
  • Carbonite.com - גיבוי כל הדיסק הקשיח שלך באופן אוטומטי
  • GoDaddy.com - תוכניות בתשלום, כפי נמוך כ 5.99 $ לשנה עבור 50MB, סינכרון בין מספר מחשבים
  • IBackup - בכל מקום מאת 5GB עד 300GB של שטח אחסון
גיבוי תוכנות חינםPicasa ו-Picasa Web Albums (ללא תשלום)
השתמש כוח ברצועת / להתנחשל מגן

ודא שיש לך אמין הסתערות מגן. אלה ניתן למצוא ברוב חנויות ו באים הרבה סוגים. לעשות השוואת מחירים לקחת את אחד שיתאים לצרכים שלך. אלה לא יסולא בפז, לא רק על הנתונים שלך, אלא את כל רכיבי המחשב.
.

Old 8 מרס 2008, 03:53
מנהל קבוצת

מצויינת כמו תמיד, אנו מודים EF!

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 מרס 2008, 04:51
מנהל קבוצת

כתוב טוב מאוד. שפע של מידע שימושי על התאוששות תוכנה חופשית מדי.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 20 מרס 2008, 17:36
מנהל קבוצת

מאז שסיימו את המדריך הייתי השראה כדי לחפש משהו שאני יכול להיות החמיצו וברח על פני כמה מאמרים על הפצת לינוקס KNOPPIX CD. תקליטור אתחול זה יש את היכולת הר ולקרוא FAT, FAT32 ו-NTFS המחיצות, אפילו אלו פגומים. אם הכונן הקשיח קרס אתה יכול להשתמש כדי לשחזר את הנתונים ואת לגבותו על כונן נייד או כונן קשיח אחר.

את מסוף כלים מתוך ההודעה הראשונה אמור לעבוד עבור recovering קבצים, אבל אם יש לך כונן קשיח פגום ואינו יכול להרשות לעצמו לשלם מקצועי אז זה עשוי להיות שווה את הקריאה מעורבים.

עבור אל עזרה ראשונה המחשב בעזרת Knoppix עבור indepth מאוד הוראות על אופן השימוש KNOPPIX לשחזר נתונים אבידה.

למד על ולהוריד ב KNOPPIX KNOPPIX.org

ראה גם Cew27 של איך לשחזר קבצים מ-Windows באמצעות Linux לחיות CD

Old 21 מרס 2008, 03:47
מנהל קבוצת

לפעמים זה עובד אבל לשחזור נתונים עבור שניהם פעמים יש לי שמישהו מנסה להשתמש בה על זה בפורום זה נכשל לי ..

הוראות אלה את הקישור הם טובים. הן קצת ישנות, אבל עדיין מאוד שמיש.

אני חושב שזה שווה את צריבת דיסק אז כאילו יש לך בעיה עם Windows אתה יכול לתקוע אותו ואת סדר הדברים החוצה במהירות.

Old 21 מרס 2008, 07:21
מנהל קבוצת

תודה serverguy. אני לא עומד לקרוא את כל זה ללא צורך לחלוטין. כולנו תקווה כי אני אף פעם לא יהיה ...

Old 23 מרס 2008, 18:54
מנהל קבוצת

יש לי כמה הוראות מקבל אחוז Knoppix ו צריבת אותו דיסק כתבתי פעם אחת .... אני מוכן לנסות לעקוץ אותם.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אפי אובדן נתונים? Xeon כללי תוכנות צ 'אט 1 15 נובמבר 2009 04:58
שחזור נתונים? dpal כללי תוכנות צ 'אט 2 9 נובמבר 2009 08:06
Data Recovery !!!!! tisesunshine כללי תוכנות צ 'אט 6 4 נובמבר 2009 10:39
מניעת ביצוע נתונים IE8 שגיאה ממציא דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 0 ה -5 בחודש יוני 2009 11:52
נתונים התאוששות? sfxhewitt כללי תוכנות צ 'אט 10 31 אוגוסט 2007 08:12
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.