![]() |
|
| |||
| |||
| . מרבית תוכניות ההבראה הרבה עבודה באותה צורה. אתה צריך לבחור את הדיסק שבו איבדו את הקבצים נמצאים ולתת את התוכנית לנתח את התוכן של הדיסק. לאחר מכן בחר את הקובץ שברצונך לשחזר ולספק את המיקום שבו ברצונך לשמור את הקובץ. התקן רק תוכנית לשחזור נתונים במקרה! להיות מוכן מראש התקנת תוכנה כלשהי לאחר אובדן נתונים יגדיל את הסיכון של אבידה הנתונים מוחלפים. לשחזור המותקנות כעת היא תוכנית טובה הביטוח עבור הנתונים שלך. תוכנות חינם לשחזור
מסחרי תוכנה לשחזור יגביר את סיכויי recovering נתונים חשובים. זה לא יכול להיות חופשי אבל גם שווה את המחיר.
מה לעשות השתמש את מערכת קטנה ככל האפשר עד שלא להחזיר את כל הקבצים אבידה. ככל פעילות המתרחשים על הדיסק הקשיח, על סיכוי גדול יותר כי חלק אבידה הנתונים שלך יהיה כתוב מעל. אם אתה מנסה לשחזר קבצים מתוך כרטיס התקשורת, באמצעות כרטיס זה להפסיק מיד.
לאחר השחזור
לאחר התאוששות שהם עלולים להכיל מידע לא חוקי. בהתאם לסוג הקובץ מעורב, התאושש חלקית קבצים כמו זה יכול להיות בדרך כלל התאושש על ידי תוכנה מסחרית. עצות למניעת בצע גיבויים הראשון והכי אמין הדרך להימנע בשוגג המחיקה או צורות אחרות של אובדן נתונים הוא לבצע גיבויים סדירים של הקבצים החשובים שלך. משתמש השגיאה אינה הדרך היחידה שבה תוכל רפוף נתונים חשובים, תמונות, schoolwork או פרויקטים. אתה יכול להיתקל פתאומי outage כוח או כוח להתנחשל מת או אפילו כונן קשיח. הערה: במקרה של תקלה בכונן הקשיח, לא לשמור את הגיבוי על הכונן אותו אתה מגבה. שימוש בכונן אחר, או כונן הבזק לצרוב אותם לתקליטור. יש גם בחינם, שילם אחסון אתרים מקוונים. כמה להציע עד 5GB של שטח פנוי וכוללים שיתוף. הערה: עם כל שטח אחסון חינם, האתר לקרוא את האותיות הקטנות. חלק גדול לאפשר סכומי שטח אבל הם מגבילים שנוספו בחודש (פחות או 1GB). במילים אחרות אתה לא יכול לקבל קבצים גדולים שהועלה בבת אחת. אתרים ללא תשלום, המפורטים להלן, לא היה צריך להעלות המגבלות שיש לי לב. כמו כן הערה עם שטח אחסון חינם, כי אתה צריך לחתום על אחת כמה זמן. אם לא כך הם עשויים לנקר את החשבון עקב חוסר פעילות. להלן רק כמה. Free Online Storage
השתמש כוח ברצועת / להתנחשל מגן ודא שיש לך אמין הסתערות מגן. אלה ניתן למצוא ברוב חנויות ו באים הרבה סוגים. לעשות השוואת מחירים לקחת את אחד שיתאים לצרכים שלך. אלה לא יסולא בפז, לא רק על הנתונים שלך, אלא את כל רכיבי המחשב. . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מצויינת כמו תמיד, אנו מודים EF!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כתוב טוב מאוד. שפע של מידע שימושי על התאוששות תוכנה חופשית מדי.
|
| |||
| |||
| מאז שסיימו את המדריך הייתי השראה כדי לחפש משהו שאני יכול להיות החמיצו וברח על פני כמה מאמרים על הפצת לינוקס KNOPPIX CD. תקליטור אתחול זה יש את היכולת הר ולקרוא FAT, FAT32 ו-NTFS המחיצות, אפילו אלו פגומים. אם הכונן הקשיח קרס אתה יכול להשתמש כדי לשחזר את הנתונים ואת לגבותו על כונן נייד או כונן קשיח אחר. את מסוף כלים מתוך ההודעה הראשונה אמור לעבוד עבור recovering קבצים, אבל אם יש לך כונן קשיח פגום ואינו יכול להרשות לעצמו לשלם מקצועי אז זה עשוי להיות שווה את הקריאה מעורבים. עבור אל עזרה ראשונה המחשב בעזרת Knoppix עבור indepth מאוד הוראות על אופן השימוש KNOPPIX לשחזר נתונים אבידה. למד על ולהוריד ב KNOPPIX KNOPPIX.org ראה גם Cew27 של איך לשחזר קבצים מ-Windows באמצעות Linux לחיות CD |
|
| |||
| |||
| לפעמים זה עובד אבל לשחזור נתונים עבור שניהם פעמים יש לי שמישהו מנסה להשתמש בה על זה בפורום זה נכשל לי .. הוראות אלה את הקישור הם טובים. הן קצת ישנות, אבל עדיין מאוד שמיש. אני חושב שזה שווה את צריבת דיסק אז כאילו יש לך בעיה עם Windows אתה יכול לתקוע אותו ואת סדר הדברים החוצה במהירות.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| תודה serverguy. אני לא עומד לקרוא את כל זה ללא צורך לחלוטין. כולנו תקווה כי אני אף פעם לא יהיה ... |
|
| |||
| |||
| יש לי כמה הוראות מקבל אחוז Knoppix ו צריבת אותו דיסק כתבתי פעם אחת .... אני מוכן לנסות לעקוץ אותם.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אפי אובדן נתונים? | Xeon | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 15 נובמבר 2009 04:58 |
| שחזור נתונים? | dpal | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 9 נובמבר 2009 08:06 |
| Data Recovery !!!!! | tisesunshine | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | 4 נובמבר 2009 10:39 |
| מניעת ביצוע נתונים IE8 שגיאה | ממציא | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 11:52 |
| נתונים התאוששות? | sfxhewitt | כללי תוכנות צ 'אט | 10 | 31 אוגוסט 2007 08:12 |
| שרשרת כלים | |
| |