mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Datu zaudēšana - Recovery un profilakse

Reply

Thread Tools
Old 7 marts 2008, 16:01
Moderator Group

Default Datu zaudēšana - Recovery un profilakse

.
Vairumā reģenerācijas programmu strādāt daudz vienādi. Jums jāizvēlas disks, kur zaudēja faili atrodas un ļaujiet programma analizēt saturu diskā. Pēc tam atlasiet failu, kuru vēlaties, lai atgūtu un nodrošināt vietu, kur vēlaties saglabāt šo failu.

Install datu atgūšanas programmu tikai gadījumā, ja!

Sagatavo iepriekš

Uzstādot jebkura programmatūra pēc datu zudums palielināsies risks zaudējis datus, kas tiek pārrakstīts. Atjaunošanas programma instalēta tagad ir labs apdrošināšanu jūsu datus.

Bez reģenerācijas programmatūra
Commercial atgūšana programmatūra

Commercial atgūšana programmatūra palielināt atgūt svarīgos datus iespējas. Tas nav bez maksas, bet var arī vērts cenu.
Ko darīt

Izmantot savu sistēmu, kā pēc iespējas mazāk, līdz jūs atgūt visus savus zaudētos failus.
Vairāk darbības, kas notiek uz cietā diska, lielāka iespēja, ka daži no jūsu datu zaudējumiem būs vecāki rakstiski.
Ja jūs mēģināt atgūt failus no atmiņas kartes, beigt lietot šo karti uzreiz.
  • Izslēgt nekādus pieteikumus jums nav nepieciešams.
  • Jo viņi rakstīs diska nav sākt nevajadzīgas programmas.
  • Izvairieties pārlūkojot Web.
  • Nav restartējiet datoru.
  • Nedarām disk defrag vai palaist disku tīrītājs.

Pēc reģenerācijas
  • Pārliecinieties, ka viss pareizi.
  • Ja esat atgūt pieteikumu, pārbauda, vai tie joprojām darbojas.
  • Ja esat atgūt dokumentus, pārliecinieties, ka jūsu vārdi ir joprojām.
Pat labākais atgūšanas programmatūru nevar garantēt 100% rezultātu. Daži Jūsu faili daļas var būt pārrakstīt, kas nozīmē, ka citi dati tika saglabāti ar šo vietu uz diska.
Pēc līdzekļu atgūšanas tie var satur nepareizu informāciju. Atkarībā no faila tipu iesaistīto daļēji atgūt failus, piemēram, to var parasti atgūtas ar komerciālu programmatūru.

Novēršanas padomi

Dublējumkopijas

Pirmā un visdrošākais veids, lai novērstu nejaušu dzēšanu vai cita veida datu zudumu, ir regulāri dublējumkopijas svarīgos failus. Lietotāja kļūda nav vienīgais veids, kā jūs varat zaudēt svarīgus datus, fotogrāfijas, skolas vai projektiem. Jūs varat pieredzi pēkšņa elektroenerģijas pārtraukums vai jaudas pieaugums, vai pat miris cieto disku.

Piezīme: Ja cieto disku mazspēja, nav glabājam backups uz paša diska jūs pamatni uz augšu. Izmantot citu disku, flash drive vai dedzināt tos uz CD.

Ir arī bezmaksas un izmaksā tiešsaistes uzglabāšanas vietām. Dažas no tām piedāvā līdz 5GB brīvas vietas un iekļaut dalīšanos.

Piezīme: Ar jebkuru bezmaksas uzglabāšanas vietā lasīt fine print. Daži atļaut lielāku daudzumu telpā, bet tie ierobežo attēli mēnesī (1GB vai mazāk). Citiem vārdiem sakot, jūs nevarat iegūt lielus failus augšupielādē visus uzreiz. Free sites zemāk nav bijusi upload limitus, ka es esmu ievērojis.
Arī atzīmē ka ar glabāšanai nepieciešams ieiet vienreiz un laiku. Ja ne, tad tās var purge jūsu kontu, sakarā ar bezdarbību. Zemāk ir tikai daži.

Free online uzglabāšana
Commercial uzglabāšana
  • Carbonite.com - Backup visu jūsu cieto disku automātiski
  • GoDaddy.com - Apmaksāts plāni, tik zemas kā 5,99 $ gadā 50MB, sinhronizēt starp vairākiem datoriem
  • IBackup - No jebkuras no 5GB līdz 300GB uzglabāšanas
Bezmaksas backup programmatūraPicasa un Picasa tīmekļa albumi (free)
Izmantojiet Power Strip / Surge Protector

Esiet pārliecināts, ka jums ir uzticama Surge Protector. Tos var atrast lielāko mazumtirdzniecības lielveikalu un nonāk daudzās izpausmes. Vai daži salīdzinājums iepirkšanās un izvēlēties vienu, kas atbilst jūsu vajadzībām. Tie ir nenovērtējamsNe tikai savus datus, bet uz visiem datora komponentiem.
.

Old Marts 8, 2008, 03:53
Administrator Group

Lielisks kā vienmēr, paldies EF!

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Marts 8, 2008, 04:51
Moderator Group

Ļoti labi uzrakstīts. Daudz noderīgas informācijas par bezmaksas atgūšanas programmatūru too.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Marts 20, 2008, 17:36
Moderator Group

Tā apdares orientējoša vērtība I iedvesmojis meklēt kaut ko kas man var būt izlaista un skrēja pāri dažus rakstus par KNOPPIX Linux izplatīšanas CD. Šī bootable CD ir spēja pieaugt un lasīt FAT, FAT32 un NTFS starpsienas, pat bojāta ones. Ja jūsu cietā diska crashed jūs varat izmantot, lai atgūtu datus un atpakaļ tā pat par pārnēsājamo disku vai citu cieto disku.

Atkopšanas rīkus no pirmā amata būtu jāstrādā, lai atgūtu failus, bet, ja jums ir bojāts cietais disks un nevar atļauties maksāt profesionāli, tad tas var būt arī vērts lasījumā iesaistīti.

Doties uz Dators Pirmā palīdzība Ar Knoppix ļoti indepth norādījumus par to, kā izmantot KNOPPIX lai atgūtu zaudētos datus.

Uzzināt un lejupielādēt KNOPPIX pie KNOPPIX.org

Apskatiet arī Cew27's Kā atgūt failus no Windows, izmantojot Linux Live CD

Old Marts 21, 2008, 03:47
Moderator Group

Dažreiz darbojas datu atgūšanas, bet abas reizes esmu bijusi kādam mēģināt to izmantot šajā forumā, tā nav man ..

Šie norādījumi saiti, lai ir labas. Tie ir nedaudz vecs, bet joprojām ir ļoti izmantojamu.

Es domāju, ka ir vērts dedzināšana disku, tā, ja jums ir problēmas ar Windows varat stick to un kārtot lietas, kas ātri.

Old Marts 21, 2008, 07:21
Moderator Group

Thanks serverguy. Man bija nevis par to izlasīt visu, ka bez absolūti nepieciešamības. Cerams, ka es nekad ...

Old Marts 23, 2008, 18:54
Moderator Group

Man, lūdzu, lai iegūtu kravas Knoppix instrukcijas un degšanas to disku es uzrakstīju vienu reizi .... Es mēģinātu izrakt tos izveido.

Reply

Register

Bookmarks