![]() |
|
| |||
| |||
| . Vairumā reģenerācijas programmu strādāt daudz vienādi. Jums jāizvēlas disks, kur zaudēja faili atrodas un ļaujiet programma analizēt saturu diskā. Pēc tam atlasiet failu, kuru vēlaties, lai atgūtu un nodrošināt vietu, kur vēlaties saglabāt šo failu. Install datu atgūšanas programmu tikai gadījumā, ja! Sagatavo iepriekš Uzstādot jebkura programmatūra pēc datu zudums palielināsies risks zaudējis datus, kas tiek pārrakstīts. Atjaunošanas programma instalēta tagad ir labs apdrošināšanu jūsu datus. Bez reģenerācijas programmatūra
Commercial atgūšana programmatūra palielināt atgūt svarīgos datus iespējas. Tas nav bez maksas, bet var arī vērts cenu.
Ko darīt Izmantot savu sistēmu, kā pēc iespējas mazāk, līdz jūs atgūt visus savus zaudētos failus. Vairāk darbības, kas notiek uz cietā diska, lielāka iespēja, ka daži no jūsu datu zaudējumiem būs vecāki rakstiski. Ja jūs mēģināt atgūt failus no atmiņas kartes, beigt lietot šo karti uzreiz.
Pēc reģenerācijas
Pēc līdzekļu atgūšanas tie var satur nepareizu informāciju. Atkarībā no faila tipu iesaistīto daļēji atgūt failus, piemēram, to var parasti atgūtas ar komerciālu programmatūru. Novēršanas padomi Dublējumkopijas Pirmā un visdrošākais veids, lai novērstu nejaušu dzēšanu vai cita veida datu zudumu, ir regulāri dublējumkopijas svarīgos failus. Lietotāja kļūda nav vienīgais veids, kā jūs varat zaudēt svarīgus datus, fotogrāfijas, skolas vai projektiem. Jūs varat pieredzi pēkšņa elektroenerģijas pārtraukums vai jaudas pieaugums, vai pat miris cieto disku. Piezīme: Ja cieto disku mazspēja, nav glabājam backups uz paša diska jūs pamatni uz augšu. Izmantot citu disku, flash drive vai dedzināt tos uz CD. Ir arī bezmaksas un izmaksā tiešsaistes uzglabāšanas vietām. Dažas no tām piedāvā līdz 5GB brīvas vietas un iekļaut dalīšanos. Piezīme: Ar jebkuru bezmaksas uzglabāšanas vietā lasīt fine print. Daži atļaut lielāku daudzumu telpā, bet tie ierobežo attēli mēnesī (1GB vai mazāk). Citiem vārdiem sakot, jūs nevarat iegūt lielus failus augšupielādē visus uzreiz. Free sites zemāk nav bijusi upload limitus, ka es esmu ievērojis. Arī atzīmē ka ar glabāšanai nepieciešams ieiet vienreiz un laiku. Ja ne, tad tās var purge jūsu kontu, sakarā ar bezdarbību. Zemāk ir tikai daži. Free online uzglabāšana
Izmantojiet Power Strip / Surge Protector Esiet pārliecināts, ka jums ir uzticama Surge Protector. Tos var atrast lielāko mazumtirdzniecības lielveikalu un nonāk daudzās izpausmes. Vai daži salīdzinājums iepirkšanās un izvēlēties vienu, kas atbilst jūsu vajadzībām. Tie ir nenovērtējamsNe tikai savus datus, bet uz visiem datora komponentiem. . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lielisks kā vienmēr, paldies EF!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ļoti labi uzrakstīts. Daudz noderīgas informācijas par bezmaksas atgūšanas programmatūru too.
|
| |||
| |||
| Tā apdares orientējoša vērtība I iedvesmojis meklēt kaut ko kas man var būt izlaista un skrēja pāri dažus rakstus par KNOPPIX Linux izplatīšanas CD. Šī bootable CD ir spēja pieaugt un lasīt FAT, FAT32 un NTFS starpsienas, pat bojāta ones. Ja jūsu cietā diska crashed jūs varat izmantot, lai atgūtu datus un atpakaļ tā pat par pārnēsājamo disku vai citu cieto disku. Atkopšanas rīkus no pirmā amata būtu jāstrādā, lai atgūtu failus, bet, ja jums ir bojāts cietais disks un nevar atļauties maksāt profesionāli, tad tas var būt arī vērts lasījumā iesaistīti. Doties uz Dators Pirmā palīdzība Ar Knoppix ļoti indepth norādījumus par to, kā izmantot KNOPPIX lai atgūtu zaudētos datus. Uzzināt un lejupielādēt KNOPPIX pie KNOPPIX.org Apskatiet arī Cew27's Kā atgūt failus no Windows, izmantojot Linux Live CD |
|
| |||
| |||
| Dažreiz darbojas datu atgūšanas, bet abas reizes esmu bijusi kādam mēģināt to izmantot šajā forumā, tā nav man .. Šie norādījumi saiti, lai ir labas. Tie ir nedaudz vecs, bet joprojām ir ļoti izmantojamu. Es domāju, ka ir vērts dedzināšana disku, tā, ja jums ir problēmas ar Windows varat stick to un kārtot lietas, kas ātri.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Thanks serverguy. Man bija nevis par to izlasīt visu, ka bez absolūti nepieciešamības. Cerams, ka es nekad ... |
|
| |||
| |||
| Man, lūdzu, lai iegūtu kravas Knoppix instrukcijas un degšanas to disku es uzrakstīju vienu reizi .... Es mēģinātu izrakt tos izveido.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |