![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| . Większość programów odzysku dużo pracy w ten sam sposób. Musisz wybrać dysk, na którym utracone pliki znajdują i niech program analizuje zawartość dysku. Następnie wybierz plik, który chcesz odzyskać i zapewnić miejsce, gdzie chcesz zapisać plik. Zainstaluj program odzyskiwania danych na wypadek! Bądź przygotowany wcześniej Instalacja oprogramowania po utracie danych zwiększy ryzyko utraconych danych nadpisane. A program odzyskiwania zainstalowany teraz jest dobry ubezpieczenia danych. Wolne Oprogramowanie
Commercial odzysku oprogramowania zwiększy szanse odzyskania ważnych danych. To nie jest wolne, ale może być również warte ceny.
Co robić Użyj systemu w jak najmniejszym stopniu, dopóki nie odzyskać wszystkich swoich utraconych plików. Im większa aktywność miejsce na twardym dysku, tym większa szansa, że niektóre Twoje dane zostaną utracone w formie pisemnej. Jeśli próbujesz odzyskać pliki z karty pamięci, aby zaprzestać używania karty natychmiast.
Po odzysku
Po odzyskaniu mogą zawierać nieprawidłowe informacje. W zależności od rodzaju sprawy związane częściowo odzyskać pliki, jak można to zwykle odzyskane przez komercyjne oprogramowanie. Zapobieganie porady Zrób kopie zapasowe Pierwszym i najbardziej niezawodnym sposobem, aby uniknąć przypadkowego usunięcia lub innych form utraty danych jest regularne kopie zapasowe ważnych plików. Błąd użytkownika nie jest jedynym sposobem można luźne ważne dane, zdjęcia, schoolwork lub projektów. Możesz wystąpić nagłe zasilania lub wzrost mocy, a nawet martwe dysku twardym. Uwaga: W przypadku awarii dysku twardego, nie prowadzą swoje kopie zapasowe na tym samym dysku masz kopii zapasowej. Użyj innego dysku, dysk flash lub wypalić je na CD. Istnieją również bezpłatną i płatną online składowiska. Kilka ofertę do 5GB wolnego miejsca i obejmują dzielenie. Uwaga: Z wolnej składowiska przeczytać drobnym drukiem. Niektóre pozwalają na większą ilość miejsca, ale limit dodane miesięcznie (1GB lub mniej). Innymi słowy nie można uzyskać duże pliki upload wszystkie na raz. Bezpłatne witryn wymienionych poniżej nie miał przesłać limity zauważyli, że mam. Należy także zauważyć, że z wolnego miejsca musisz się zalogować i po jakimś czasie. Jeśli nie mogą następnie oczyścić swoje konto, aby z powodu bezczynności. Poniżej znajdują się zaledwie kilka. Free online
Użyj Power Strip / Surge Protector Upewnij się, że wiarygodne Surge Protector. Te można znaleźć w większości sklepów detalicznych i pochodzą w wielu odmianach. Czy jakieś porównanie zakupy i wybrać ten, który odpowiada Twoim potrzebom. Są to bezcenne, Nie tylko do danych, ale do wszystkich komponentów komputera. . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doskonała jak zawsze, dziękuję EF!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bardzo dobrze napisana. Dużo przydatnych informacji na temat wolnego oprogramowania zbyt odzysku.
|
| |||
| |||
| Ponieważ ukończeniu przewodnik byłem inspirowany szukać niczego I może mieć nieodebranych i prowadził w całej kilka artykułów na temat Dystrybucji Linuksa Knoppix CD. Uruchamialna płyta ta ma możliwość montowania i odczytu FAT, FAT32 i NTFS partycji, nawet te uszkodzone. W przypadku awarii dysku twardego można użyć w celu odzyskania danych i jego kopię zapasową na dysku lub inny przenośny dysk twardy. Ożywienie narzędzi z pierwszego post powinien działać na odzyskanie plików, ale jeśli masz uszkodzony dysk twardy i nie może pozwolić sobie zapłacić zawodowej następnie może to być również warte czytania zaangażowane. Idź do Komputer pierwszej pomocy Korzystanie Knoppix dla BARDZO indepth instrukcje dotyczące sposobu korzystania Knoppix w celu odzyskania utraconych danych. Dowiedz się więcej na temat pobierania i Knoppix w KNOPPIX.org Zobacz także Cew27's Jak odzyskać pliki z systemu Windows przy użyciu Linux Live CD |
|
| |||
| |||
| Czasami pracuje dla odzyskania danych, ale za każdym razem miałem ktoś spróbuje użyć go na tym forum nie ma mnie .. Te instrukcje można link jest dobry. Są trochę stare, ale nadal bardzo użyteczny. Myślę, że warto spalania dysku tak, jeśli masz problem z systemem Windows można trzymać je w rodzaju rzeczy i szybko.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Dzięki serverguy. I nie o wszystkich do przeczytania tego absolutnie bez konieczności. Mam nadzieję, że nigdy nie będzie ... |
|
| |||
| |||
| Mam pewne instrukcje uzyskania uchwycił Knoppix i spalanie go na dysk napisałem jeden raz .... Postaram i kopać ich.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |