![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| . Most vymáhanie programy pracujú v oveľa rovnakým spôsobom. Musíte vybrať disk, kde sa nachádzajú stratené súbory a nechať program analyzuje obsah disku. Potom vyberte súbor, ktorý chcete obnoviť a zabezpečiť miesta, kam chcete uložiť súbor, že. Inštalácia programu pre obnovu dát len v prípade! Byť pripravené vopred Inštalácie akéhokoľvek softvéru po strate dát sa zvýši riziko, že sa stratila dáta sú prepísané. A využitie program nainštalovaný hned je dobré poistenie pre vaše dáta. Zdarma využitie softvéru
Komerčné využitie softvéru zvýšia šance na získanie dôležitých dát. Nie je to zdarma, ale môže byť aj dobré ceny.
Čo robiť Použite váš systém pokiaľ možno čo najmenej, kým si znova všetky vaše stratené súbory. Čím viac činností, ktoré sa konajú na pevnom disku, tým väčšia šanca, že niektorí z vašich stratených dát bude cez písomnú. Ak sa snažíte obnoviť súbory z médií karty, bez použitia karty, ktoré okamžite.
Po obnovení
Po oživenie, ktoré by mohli obsahovať neplatné informácie. V závislosti na type súboru zapojený, čiastočne súborov, ako tomu môže byť zvyčajne vymoženiu komerčný softvér. Prevencia tipy Zálohovať Prvý a najspoľahlivejší spôsob, ako sa vyhnúť nechcenému vymazaniu alebo iných foriem straty dát je vykonávať pravidelné zálohovanie vašich dôležitých súborov. Užívateľ chyba nie je jediný spôsob, ako môžete stratiť dôležité dáta, fotografie, alebo školských projektov. Môžete zažiť náhly výpadok prúdu alebo prepätí silu alebo dokonca mŕtvy pevný disk. Poznámka: V prípade zlyhania pevného disku, nevedú vaše zálohovania na rovnakú jednotku ste zálohovanie. Použite iný disk, flash disk alebo vypáliť na CD. K dispozícii sú tiež zadarmo a platené online úložísk. Pár ponúknuť až 5 GB voľného miesta a zahŕňajú zdieľanie. Poznámka: S akoukoľvek zdarma úložiska čítaj pokuty tlač. Niektoré umožňujú väčšie množstvo priestoru, ale limit obrázky mesačne (1GB alebo menej). Inými slovami nemôžete si veľké súbory nahraté všetky naraz. Voľný stránkach uvedených nižšie nemala upload limity, ktoré som všimol. Upozorňujeme tiež, voľného priestoru, že sa budete musieť prihlásiť sa raz a na chvíľu. Ak nie potom môžu purge váš účet do dôsledku nečinnosti. Nižšie uvádzame len niekoľko. Zdarma online ukladanie
Použite Power Strip / Přepěťová Protector Byť istí, že máte spoľahlivého Přepěťová Protector. Tie možno nájsť na väčšine maloobchodných predajní a prísť v mnohých odrôd. Do niektorých porovnaní nákupných a vybrať ten, ktorý vyhovuje vašim potrebám. Jedná sa o neoceniteľný, A to nielen pre vaše dáta, ale na všetky počítače, komponenty. . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vynikajúce ako vždy, děkuji EF!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veľmi dobre napísané. Užitocné informácie o využitie slobodného softvéru taky.
|
| |||
| |||
| Od dokončenia sprievodca som sa inšpiroval na hľadanie čo som mohol neprijaté a běžel cez niekoľko článkov o Knoppix Linux CD. Tento bootovacie CD má možnosť pripojiť a čítať FAT, FAT32 a NTFS oddiely, a to aj tie poškodené. Ak je váš pevný disk zhroutil môžete použiť tento k vymáhaní vašich dát a späť je na prenosný disk alebo iný pevný disk. Vymáhanie nástroje z prvej post by mal pracovať pre obnovu súborov, ale ak máte poškodený disk, a nemôže si dovoliť platiť profesionálne potom to môže byť aj dobré čítanie podieľajú. Prejsť na Počítačová prvá pomoc Použitie Knoppix Pre veľmi indepth inštrukcie o tom, ako používať Knoppix na vymáhanie stratených dát. Prečítajte si o Knoppix a stiahnuť na KNOPPIX.org Pozri tiež Cew27 to Ako obnoviť súbory z okien pomocou linux live CD |
|
| |||
| |||
| Občas pracuje pre obnovu dát, ale v oboch prípadoch bol som niekto pokúsi použiť na toto fórum sa mi nepodarilo .. Tieto pokyny vám odkaz do sú dobré. Sú trochu starý, ale napriek tomu veľmi použiteľná. Myslím, že to stojí za napaľovania disku tak, ak máte nejaký problém s Windows môžete nalepiť ho a radenie vecí rýchlo.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Vďaka serverguy. Nebol som asi čítať všetci, že bez naprosto musel. Snad nikdy som sa ... |
|
| |||
| |||
| Mám nejaké inštrukcie pre získanie uchopiv Knoppix a pálenie ho na disk som napísal raz .... Budem sa snažiť a dobývať je.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Data Recovery? | dpal | Všeobecné Software Chat | 3 | 30.novembra 2009 05:51 |
| Epic strata dát? | Xeon | Všeobecné Software Chat | 1 | 15. novembra 2009 04:58 |
| Data Recovery !!!!! | tisesunshine | Všeobecné Software Chat | 6 | 4.listopadu 2009 10:39 |
| IE8 Data Poprava Prevencia chýb | vynálezca | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 5. jún 2009 11:52 |
| Obnovu dát? | sfxhewitt | Všeobecné Software Chat | 10 | 31. august 2007 08:12 |
| Thread Tools | |
| |