![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
.
Већина опоравак програми раде у много на исти начин. Треба да изаберете диск где је изгубио датотеке налазе се и нека се програм анализирати садржај диска. Затим изаберите датотеку коју желите опоравити и пружати локацију где желите сачувати ту датотеку. Инсталирајте програм опоравка података у случају! Будите спремни унапред Инсталирање било који софтвер након губитка података ће повећати ризик од изгубљених података замењена. А санациони програм инсталиран сада је добро за осигурање ваших података. Фрее рецоверы софтуаре
Комерцијалне рецоверы софтвер ће повећати шансе обнављања важних података. Није бесплатан, али може бити и вриједан цену.
Шта радити Користите свој систем онолико мало колико је могуће док се не опорави све ваше изгубљене датотеке. Шта више активности које се одвијају на ваш хард диск, то је већа шанса да се неки од ваших података ће бити изгубљен над написана. Ако покушавате опоравак датотека из медија картице, престаните користити ту картицу одмах.
Након опоравка
Након опоравка они би могли да садржи и неважеће информације. У зависности од типа датотеке укључени, делимично опоравила датотеке као што то може бити обично опоравио од комерцијалног софтвера. Савети за превенцију Направите резервне копије Прва и најпоузданији начин да избегнете случајно брисање или друге облике губитка података је да се ваше редовне безбедносне копије важних датотека. Корисничко грешка није једини начин можете одријешиш важан податак, фотографија, школска или пројектима. Можете да доживи нагли губитак снаге или снаге узрујати или чак мртвих хард диск. Напомена: У случају квара врстог диска не би Ваше безбедносне копије на истом диску сте потпорни. Користите неки други диск, фласх дриве или спали их на ЦД-у. Ту су и бесплатни и плаћени онлине складиштење интерфејса. Неколико понудити до 5ГБ слободног простора и укључују дељење. Напомена: С било слободног простора за складиштење сите прочитати фине принт. Неки дозвољавају веће количине простора, али они ограничење учитавања месечно (1ГБ или мање). Другим речима не можете добити велики учитане датотеке све одједном. Тхе фрее уеб локације наведене у наставку имали ниједан уплоад границе да сам примијетила. Напомињемо да уз бесплатне чувања морате да се пријавите у једном и неко време. Ако нису онда они мај пурге Вашег рачуна због неактивности. Испод су само неколико. Бесплатне онлине простора
Користите Поуер Стрип / узбурканост заштитник Будите сигурни да имате поуздане Узбурканост заштитник. То се може пронаћи на већини малопродајних трговина и долазе у много варијанти. Да ли неке поређења схоппинг и изабрати онај који најбоље одговара вашим потребама. То су неоцјењив, А не само за своје податке, али се на све компоненте рачунара. . |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Одлично као и увек, хвала ЕФ!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Јако добро написана. Пуно корисних информација о слободном софтверу опоравак превише.
|
|
|||
|
|||
|
Од завршетка водич сам био инспирисали за тражење ништа ја мај имати је пропустила и еарлы преко неколико чланака о КНОППИКС Линукс дистрибуције ЦД-а. Овај боотабле ЦД има способност да се монтирати и читати ФАТ, ФАТ32 и НТФС партицијама, чак и оне оштећене. Ако ваш хард диск пала можете користити то опоравити своје податке и копију на преносни диск или други хард диск.
Опоравак од првог алати пост би требало да функционише за опоравак датотеке, али ако имате оштећену врстом диску и не могу приуштити да плате професионалне онда овај мај бити добро вриједно читања укључени. Иди на Цомпутер Фирст Аид Коришћење Кноппикс за врло индептх упутства о томе како да користите КНОППИКС за опоравак изгубљене податке. Сазнајте више о КНОППИКС и преузети у КНОППИКС.орг Такође погледајте Цеу27'с Како да вратим фајлове из Уиндоуси помоћу Линукс ливе цд |
|
|
|||
|
|||
|
Понекад ради за обнављање података, али оба пута сам имао неко покушати корист то на овом форуму то ми није успело ..
Те упутства вам линк да су добре. Они су мало стари, али још увек врло употребљив. Мислим да је вриједно спаљивања диск тако да ако имате проблема са системом Уиндоус можете држати то у ствари и поредати се брзо.
|
|||
|
|||
|
Хвала сервергуы. ЈА није 'о да прочитате све то без апсолутно власништво то. Надам се да ја никада не ће ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Имам неке упутства за добијање чекање од Кноппикс и паљењем га на диск сам писао једно време .... Ја ћу пробати и копају их.