az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Veri kaybı - Kurtarma ve Önleme

Reply

Konu Araçları
Old 7 Mart 2008, 16:01
Moderatör Grubu

Default Veri kaybı - Kurtarma ve Önleme

.
En kurtarma programları aynı şekilde çalışır. Sen disk nerede kayıp dosya bulunur ve program diskin içeriğini analiz izin seçmeniz gerekir. Sonra sizi kurtarmak için bir yer sağlamak nerede o dosya kaydetmek istediğiniz dosyayı seçin.

Bir veri kurtarma programı yükleyin Eğer!

Önceden hazırlıklı olun

Sonra veri kaybı, kayıp veri üzerine olma riskini artırır tüm yazılım yükleme. Bir kurtarma programı veri için artık iyi sigorta yüklü.

Ücretsiz kurtarma yazılımı
Ticari kurtarma yazılımı

Ticari kurtarma yazılımı önemli veri kurtarma şansı artacaktır. Ama ücretsiz değil iyi fiyat değerinde olabilir.
What to do

Kadar geri olabildiğince küçük tüm kayıp dosya olarak sistem kullanın.
Ne kadar çok aktivite sabit disk, en büyük şans bazı kayıp veri üzerinde yazılı olacak almak.
Eğer bir medya kartı dosyaları kurtarmak için, hemen kartını kullanarak durdurmak çalışıyoruz.
  • Ihtiyacınız olmayan uygulamaları kapatın.
  • Çünkü bunlar diske gereksiz programları başlatmak değil yazacağız.
  • Web tarama kaçının.
  • Bilgisayarınızı yeniden başlatma.
  • Disk birleştirme yapmak ya da bir disk temizleyici çalıştırın.

Kurtarma sonra
  • Her şeyin doğru kontrol edin.
  • Eğer kontrol uygulamaları geri verdik bunlar hala çalıştırın.
  • Eğer onay belgeleri geri ettik kelimelerinizi hala var.
Hatta en iyi kurtarma yazılımı 100% sonuçları garanti edemeyiz. Dosyalarınızı bir noktada edilmiş, diğer veriler, disk üzerindeki o konuma kaydedilen anlamı üzerine olabilir.
Onlar geçersiz bilgiler içeriyor olabilir kurtarma sonra. Türünü ilgili dosya, kısmen olabilir bu gibi dosyaları geri bağlı olarak genellikle ticari yazılım tarafından kurtarıldı.

Önleme İpuçları

Yap yedeklemelerini

Kaybı yanlışlıkla silinmesi veya verilerin diğer formları önlemek için ilk ve en güvenilir şekilde önemli dosyalarınızın düzenli olarak yedeklerini etmektir. Kullanıcı hata önemli veri, fotoğraf, ödev veya projelere gevşek tek yolu değildir. Bir ani güç antraktı veya güç artış ya da ölü bir sabit disk yaşayabilirsiniz.

Not: Sabit disk başarısızlık durumunda, aynı üzerinde yedekleme olan sürücü, yedekleme tutmak değildir. Başka bir sürücü, flash sürücü veya CD için bunları yazmak kullanın.

Ayrıca, ücretsiz ve ücretli çevrimiçi depolama sitelerdir. Birkaç teklif 5GB boş alan kadar ve paylaşım vardır.

Not: Herhangi bir saklama sitesi Ayrıntılı bilgiyi okuyun. Bazı izin alan büyük miktarlarda ancak ayda yüklenenler sınırı (1GB veya daha az). Diğer bir deyişle büyük dosyalar tek seferde yüklenen can't get. Ücretsiz siteleri aşağıda listelenen bu fark etmişsinizdir hiç yükleme sınırları oldu.
Ayrıca Bu bir kez ve bir süre giriş için ücretsiz depolama ile. Eğer bu etkinlik nedeniyle hesabınızı temizlemek Mayıs değil. Birkaç aşağıdadır.

Ücretsiz çevrimiçi depolama
Ticari depolama
  • Carbonite.com - Yedekleme tüm sabit disk otomatik olarak
  • GoDaddy.com 50MB için - Ücretli planları gibi 5.99 $ bir yıl olarak düşük, birden çok bilgisayar arasında senkronizasyon
  • IBackup 5GB - Heryerde 300GB depolama alanı için
Ücretsiz yedekleme yazılımıPicasa ve Picasa Web Albümleri (free)
Güç Şerit Kullanım / Aşırı Gerilim Koruyucu

Bir güvenilir olduğundan emin olun Aşırı Gerilim Koruyucu. Bu en çok perakende mağazalarında bulabilirsiniz ve birçok çeşitleri mevcuttur. Bazı karşılaştırmalı alışveriş ve olanı seçin musun uygun olması gerekir. Bunlar paha biçilmez, Verilerinizi sadece ama tüm bilgisayar bileşenleri için.
.

Old Mart 2008 03:53, 8
Yönetici Grubu

Hiç olarak Mükemmel EF teşekkür!

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Mart 2008, 04:51 8
Moderatör Grubu

Çok iyi yazılmış. Ücretsiz kurtarma yazılımı hakkında yararlı bilgiler var çok.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old Mart 2008, 17:36 20
Moderatör Grubu

Ben cevapsız olabilir ve birkaç yazı hakkında genelinde koştum şey aramak için ilham kaynağı oldu kılavuzu bitirdikten sonra KNOPPIX Linux dağıtım CD'si. Bu bootable CD, bile zarar yeteneğini mount ve FAT, FAT32 ve NTFS bölümlerini okumuş. Eğer sabit disk sizin verilerinizi kurtarabilir ve taşınabilir sürücüde yedeklediğinizden veya başka bir sabit disk kullanabilirsiniz düştü.

Eğer bozuk bir sabit disk bir profesyonel ödemeyi göze alamaz ilk sonrası gelen kurtarma araçları dosyaları kurtarma için, ancak çalışması gerektiğini bu olabilir okuma ilgili iyi değer.

Git Bilgisayar İlk Yardım Knoppix kullanma nasıl kayıp verilerinizi kurtarmaya KNOPPIX kullanma hakkında ÇOK indepth edin.

Hakkında bilgi edinin ve indirebilirsiniz KNOPPIX at KNOPPIX.org

Ayrıca bakınız Cew27's Windows Linux kullanarak dosyaları kurtarmak cd canlı

Old Mart 2008, 03:47 21
Moderatör Grubu

Bazen veri kurtarma çalışmaları için değil, iki kere birisi bu .. beni başarısız oldu bu forum kullanmayı deneyin oldu

Size link Bu talimatları iyi. Bunlar bir eski ama yine de çok kullanışlı küçük.

Ben bu şekilde Windows ile tür şeylerin içinde hızla fahiş bir problem var bir disk yazma değer düşünüyorum.

Old Mart 2008, 07:21 21
Moderatör Grubu

Teşekkürler serverguy. Ben konusunda tüm okumak için kesinlikle gerek kalmadan. Umarım hiçbir zaman ...

Old 23 Mart 2008, 18:54
Moderatör Grubu

Ben Knoppix'ten elde tutmak için bazı talimatlar ve bir disk için bir zaman .... yazıldı yazma Denemek ve bunları açmak.

Reply

Register

Bookmarks