![]() |
|
| |||
| |||
| . En kurtarma programları aynı şekilde çalışır. Sen disk nerede kayıp dosya bulunur ve program diskin içeriğini analiz izin seçmeniz gerekir. Sonra sizi kurtarmak için bir yer sağlamak nerede o dosya kaydetmek istediğiniz dosyayı seçin. Bir veri kurtarma programı yükleyin Eğer! Önceden hazırlıklı olun Sonra veri kaybı, kayıp veri üzerine olma riskini artırır tüm yazılım yükleme. Bir kurtarma programı veri için artık iyi sigorta yüklü. Ücretsiz kurtarma yazılımı
Ticari kurtarma yazılımı önemli veri kurtarma şansı artacaktır. Ama ücretsiz değil iyi fiyat değerinde olabilir.
What to do Kadar geri olabildiğince küçük tüm kayıp dosya olarak sistem kullanın. Ne kadar çok aktivite sabit disk, en büyük şans bazı kayıp veri üzerinde yazılı olacak almak. Eğer bir medya kartı dosyaları kurtarmak için, hemen kartını kullanarak durdurmak çalışıyoruz.
Kurtarma sonra
Onlar geçersiz bilgiler içeriyor olabilir kurtarma sonra. Türünü ilgili dosya, kısmen olabilir bu gibi dosyaları geri bağlı olarak genellikle ticari yazılım tarafından kurtarıldı. Önleme İpuçları Yap yedeklemelerini Kaybı yanlışlıkla silinmesi veya verilerin diğer formları önlemek için ilk ve en güvenilir şekilde önemli dosyalarınızın düzenli olarak yedeklerini etmektir. Kullanıcı hata önemli veri, fotoğraf, ödev veya projelere gevşek tek yolu değildir. Bir ani güç antraktı veya güç artış ya da ölü bir sabit disk yaşayabilirsiniz. Not: Sabit disk başarısızlık durumunda, aynı üzerinde yedekleme olan sürücü, yedekleme tutmak değildir. Başka bir sürücü, flash sürücü veya CD için bunları yazmak kullanın. Ayrıca, ücretsiz ve ücretli çevrimiçi depolama sitelerdir. Birkaç teklif 5GB boş alan kadar ve paylaşım vardır. Not: Herhangi bir saklama sitesi Ayrıntılı bilgiyi okuyun. Bazı izin alan büyük miktarlarda ancak ayda yüklenenler sınırı (1GB veya daha az). Diğer bir deyişle büyük dosyalar tek seferde yüklenen can't get. Ücretsiz siteleri aşağıda listelenen bu fark etmişsinizdir hiç yükleme sınırları oldu. Ayrıca Bu bir kez ve bir süre giriş için ücretsiz depolama ile. Eğer bu etkinlik nedeniyle hesabınızı temizlemek Mayıs değil. Birkaç aşağıdadır. Ücretsiz çevrimiçi depolama
Güç Şerit Kullanım / Aşırı Gerilim Koruyucu Bir güvenilir olduğundan emin olun Aşırı Gerilim Koruyucu. Bu en çok perakende mağazalarında bulabilirsiniz ve birçok çeşitleri mevcuttur. Bazı karşılaştırmalı alışveriş ve olanı seçin musun uygun olması gerekir. Bunlar paha biçilmez, Verilerinizi sadece ama tüm bilgisayar bileşenleri için. . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hiç olarak Mükemmel EF teşekkür!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çok iyi yazılmış. Ücretsiz kurtarma yazılımı hakkında yararlı bilgiler var çok.
|
| |||
| |||
| Ben cevapsız olabilir ve birkaç yazı hakkında genelinde koştum şey aramak için ilham kaynağı oldu kılavuzu bitirdikten sonra KNOPPIX Linux dağıtım CD'si. Bu bootable CD, bile zarar yeteneğini mount ve FAT, FAT32 ve NTFS bölümlerini okumuş. Eğer sabit disk sizin verilerinizi kurtarabilir ve taşınabilir sürücüde yedeklediğinizden veya başka bir sabit disk kullanabilirsiniz düştü. Eğer bozuk bir sabit disk bir profesyonel ödemeyi göze alamaz ilk sonrası gelen kurtarma araçları dosyaları kurtarma için, ancak çalışması gerektiğini bu olabilir okuma ilgili iyi değer. Git Bilgisayar İlk Yardım Knoppix kullanma nasıl kayıp verilerinizi kurtarmaya KNOPPIX kullanma hakkında ÇOK indepth edin. Hakkında bilgi edinin ve indirebilirsiniz KNOPPIX at KNOPPIX.org Ayrıca bakınız Cew27's Windows Linux kullanarak dosyaları kurtarmak cd canlı |
|
| |||
| |||
| Bazen veri kurtarma çalışmaları için değil, iki kere birisi bu .. beni başarısız oldu bu forum kullanmayı deneyin oldu Size link Bu talimatları iyi. Bunlar bir eski ama yine de çok kullanışlı küçük. Ben bu şekilde Windows ile tür şeylerin içinde hızla fahiş bir problem var bir disk yazma değer düşünüyorum.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler serverguy. Ben konusunda tüm okumak için kesinlikle gerek kalmadan. Umarım hiçbir zaman ... |
|
| |||
| |||
| Ben Knoppix'ten elde tutmak için bazı talimatlar ve bir disk için bir zaman .... yazıldı yazma Denemek ve bunları açmak.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |