![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I v současné době používají SanDisk Ultra II SD 2GB karta pro mé Panasonic FZ8 Lumix fotoaparátu. Já raději použijte Media čtečku karet, která je postavena na svůj 2 roky starý Dell Dimension 5150 spíše než připojit fotoaparát s kabelem ........ (není třeba se starat o baterie) Jsem zvažuje koupi 4GB SD HC Memory Card. Vím, že to bude fungovat i se svou kamerou, ale SD HC je poměrně nový, a to nebude fungovat s mnoha SD zařízeními. Předtím, než si koupit novou kartu, co potřebuji vědět, že moje 2 roky starý Dell Media Čtečka karet budou schopni rozpoznat & číst tento typ karty? Děkuji předem za jakoukoli pomoc. Keve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asi nejlépe se zeptat Dell, i když to není novější samostatná čtečka karet by mělo být v pořádku.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dell Dimension 5100 Won't Boot | JSN | Obecné Hardware Chat | 7 | 29.října 2009 08:44 |
| Dell Dimension RAM upgrade Troubles | HeadWound | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 29.září 2009 05:08 |
| Dell Dimension B110 | Broncobull12 | Obecné Hardware Chat | 7 | 20. prosinec 2007 15:16 |
| Zvýšení Ram Dell Dimension 4600 | felliott11756 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 7. září 2007 17:13 |
| Dell Dimension 2400 | tomc_020 | Obecné Hardware Chat | 13 | 14. červen 2007 07:14 |
| Thread Nástroje | |
| |