![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ι σήμερα χρησιμοποιούν ένα SanDisk Ultra II SD 2GB κάρτα μου για Panasonic Lumix FZ8 κάμερας. Προτιμώ να χρησιμοποιούν τα μέσα ανάγνωσης καρτών που είναι ενσωματωμένα στο μου 2 ετών Dell Διάσταση 5150 αντί να συνδέσετε την κάμερα με ένα καλώδιο ........ (δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την μπαταρία χρέωση) Είμαι εξετάζει την αγορά ενός 4GB SD HC Memory Card. Ξέρω ότι θα συνεργαστεί καλά με κάμερα, αλλά μου SD HC είναι αρκετά νέα και δεν θα συνεργαστεί με πολλούς SD συσκευές. Πριν πάρω την νέα κάρτα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μου 2 ετών Dell Media Card Reader, θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν και να διαβάσετε αυτό το είδος της κάρτας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια. Κεβ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μάλλον καλύτερα να ζητήσει από την Dell, έστω και αν δεν υπάρχει κάποια νεότερη αυτοδύναμη ανάγνωσης καρτών θα πρέπει να είναι εντάξει.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dell Dimension 5100 δεν θα εκκίνησης | JSN | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 29 Οκτωβρίου, 2009 08:44 |
| Dell Dimension RAM Upgrade Troubles | HeadWound | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 29 Σεπτέμβρη 2009 05:08 |
| Dell διάσταση B110 | Broncobull12 | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 20 Δεκ. 2007 15:16 |
| Αύξηση Ram Dell Διάσταση 4600 | felliott11756 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 7η Σεπτεμβρίου 2007 17:13 |
| Dell Διάσταση 2400 | tomc_020 | Γενική Συζήτηση Hardware | 13 | 14 Ιουν 2007 07:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |