![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én jelenleg a SanDisk Ultra II SD 2GB kártyát én FZ8 Panasonic Lumix kamera. Inkább, hogy a média kártya olvasó, hogy nem épült be az én 2 éves Dell Dimension 5150 ahelyett, csatlakoztassa a kamerát egy kábel ........ (nem kell aggódnia, akkumulátor töltés) Én vásárlásán 4GB SD HC Memóriakártyára. Tudom, hogy jól működik a kamera, de én SD HC viszonylag új, és nem fog sok SD eszközöket. Mielőtt vásárolni az új kártya Tudnom kell, hogy a 2 éves Dell Media Card Reader képes lesz arra, hogy ismerje és olvassa el ezt a kártyát? Köszi előre is minden segítséget. Kev |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Talán a legjobb, hogy kérje a Dell még akkor is, ha ez nem egy újabb önálló kártyaolvasó kell finom.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dell Dimension 5.100 Won't Boot | JSN | Általános fémáru Chat | 7 | Október 29, 2009 08:44 |
| Dell Dimension RAM Upgrade zavargások | HeadWound | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | Szeptember 29, 2009 05:08 |
| Dell Dimension B110 | Broncobull12 | Általános fémáru Chat | 7 | 20. december 2007 15:16 |
| Növekvő Ram Dell Dimension 4600 | felliott11756 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 7. 2007 Szeptember 17:13 |
| Dell Dimension 2400 | tomc_020 | Általános fémáru Chat | 13 | 14. június 2007 07:14 |
| Téma eszközök | |
| |