![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Před nějakým časem (rok / méně nebo tak) Koupil jsem LaCie 8gb usb pevný disk za 70 liber. Jeho o velikosti kreditní karty a 3 mm tlustý. I nyní viz USB flash hole ve stejné velikosti - maximálně 8GB obvykle - v 40 liber. Je to prostě časový rozdíl a ceny klesly RAM nebo je nějakým způsobem horší než pevné disky. (My poslední USB klíčenky byl poškozen RAM a všechny mé údaje tedy důvod, proč jsem koupil HDD) By měla jsem koupil normální USB Stick? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Technologie dostane levnější jak čas jde dál ...
| |||
| |||
| Jo, jak plyne čas na to jít dolů v ceně. Minulý rok v květnu jsem dostali 1gig USB klíčenky na 30 dolarů. V září nebo tak, to bylo až na 10 dolarů. Prostě, jak to chodí. Tedy ne vy nedostal ošizený. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to škoda o zařízení klesá hodnota v některých ohledech nebo bych mít 6gigabajt SCSI RAID pole v hodnotě 12.000 liber namísto použití jako nočním stolku.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, jen jeho způsob, co šel s techniky, postupem času ceny samozřejmě změnit
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash paměť byla notoricky drahé dlouhou dobu a proto včasné mp3 přehrávače buď s téměř jakýmkoli způsobem (pokud flash) nebo Mini hdd CF založené nebo 1,5 "HDD založené. Stejně jako všichni ostatní již řekl, pokles cen v čase. To je především v důsledku poptávky. Čím větší poptávka více výrobce může vylepšit své výrobní procesy, které snižují náklady pro spotřebitele na zadním konci. Nebude to dlouho předtím, než pevné-stav (flash) hdd se stanou běžnými. Samsung, například již uvolnění nové verze svých flash HDD 32GB Flash všeobecně má tu výhodu, že umožňují mnohem vyšší, než číst krát a 'standard' hdd ale psát časy, zatím nic psát o domácí.
|
| |||
| |||
| Eh. Vypadá to, že brzy budu muset nahradit můj Raptor |