![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πριν από λίγο καιρό (ένα χρόνο / ή τόσο λιγότερο) Αγόρασα ένα usb LaCie 8GB σκληρό δίσκο για £ 70.
Τα σχετικά με το μέγεθος της πιστωτικής κάρτας και πάχους 3 χιλιοστών. Τώρα διαπιστώνω USB flash sticks του ίδιου μεγέθους - 8gb μέγιστη συνήθως - για την υπό £ 40. Είναι απλά η διαφορά ώρας και οι τιμές έχουν μειωθεί ή RAM είναι κατά κάποιο τρόπο χειρότερο από σκληρούς δίσκους. (Η τελευταία μου USB stick μνήμης RAM ήταν κατεστραμμένα και όλα τα δεδομένα μου, εξ ου και ο λόγος για τον οποίο αγόρασα HDD) Σε περίπτωση που μόλις αγόρασα ένα κανονικό USB Stick? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Η τεχνολογία γίνεται φθηνότερη με την πάροδο του χρόνου ...
|
|||
|
|||
|
Ναι με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα μείνει στην τιμή. Πέρυσι το Μάιο είχα πάρει ένα usb stick για 1gig $ 30. Από τον Σεπτέμβριο ή έτσι ήταν σε $ 10. Κατά πόσο αυτό ισχύει. Έτσι δεν σας δεν άρπαξαν get off.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είναι κρίμα περίπου πτώση της αξίας του εξοπλισμού με κάποιους τρόπους ή να θέσω έχουν 6GB SCSI RAID array αξίας £ 12.000 αντί να χρησιμοποιείται ως ένα κομοδίνο.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Όχι, μόνο τον τρόπο με τον οποίο τα πράγματα πηγαίνουν με την τεχνολογία, με το πέρασμα του χρόνου οι τιμές προφανώς αλλαγή
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Flash μνήμη ήταν εμφανώς ακριβά για πολύ καιρό, επομένως πρόωρη mp3 παίκτες είτε έχοντας σχεδόν καμία ικανότητα (αν φλας) ή να βασίζεται Mini hdd ΤΣ ή 1.5 "HDD βάση.
Όπως όλοι μας είπε? Τιμές μειώνονται με το χρόνο. Αυτό οφείλεται κυρίως στη ζήτηση. Η μεγαλύτερη ζήτηση τόσο περισσότερο ο κατασκευαστής μπορεί να βελτιώσουν τις διαδικασίες κατασκευής που μειώνει το κόστος για τον καταναλωτή στο πίσω τέλος. Δεν θα είναι πολύ πριν στερεάς κατάστασης (φλας) hdd της να αποτελούν τις επικρατέστερες. Samsung, για παράδειγμα, έχουν ήδη απελευθερώνοντας μια νέα έκδοση του Flash 32GB HDD. Flash γενικά έχει το πλεονέκτημα ότι επιτρέπει πολύ υψηλότερο από ό, τι διαβάσετε φορές ο όρος «πρότυπο», αλλά hdd γράφουν οι ώρες είναι, μέχρι τώρα, τίποτα δεν το σπίτι για να γράψετε περίπου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Eh. Φαίνεται πως σύντομα θα πρέπει να αντικαταστήσει μου RAPTOR
|