![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Neki put ago (godišnje / manje ili tako) ja kupio Lacie 8gb usb hard disk za £ 70. Njegova o veličini kreditne kartice i 3mm debeli. I sad vidite flash USB štapići od iste veličine - 8gb obično maksimalna - za po £ 40. Je li jednostavno vremensku razliku, a cijene su pali ili se RAM-a na neki način gori od tvrdih diskova. (Moj zadnji USB stick je RAM i korumpirani su svi moji podaci stoga zašto sam kupio HDD) Trebam li imati samo kupio normalan USB Stick? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tehnologija dobiva jeftinije kako vrijeme prolazi ...
| |||
| |||
| Yup kako vrijeme prolazi stvari silaze u cijenu. Na svibanj prošle godine sam imao jedan 1gig stečen usb stick za $ 30. U septembru ili kako je dolje do 10 USD. Internet pravedan kako to ide. Dakle nema niste dobili ripped off. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je sramota oko opreme padaju na vrijednost na neki način ili bih imati 6GB SCSI RAID polje vrijedan 12.000 £ umjesto korištenjem kao Noćni tablice.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope, samo način njegove stvari idu s tehnologijom, kako vrijeme prolazi po cijenama očito promijeniti
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash memorija je notoriously skupo je dugo vremena stoga rano mp3 playeri imaju bilo gotovo ni sposobnosti (ako je flash) ili bitak Mini CF ili HDD 1.5 "hdd temelji. Kao i svi drugi je rekao; cijene pasti s vremenom. To je uglavnom zbog potražnje. Što se više traže više proizvođač može precizirati njihov proizvodni procesi što smanjuje trošak za potrošača na leđa kraj. To neće biti dugo pred krutom stanju (flash) hdd's postati mainstream. Samsung je, primjerice, već se izdati novu verziju njihove flash hdd 32gb. Flash općenito ima prednost dozvoljava mnogo veći pročitati puta od 'standardnih' hdd, ali su napisali puta, do sada, ništa pisati o kući.
|
| |||
| |||
| Eh. Izgleda uskoro ću morati zamijeniti moju Raptor |