![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Néhány évvel ezelőtt (egy év / vagy kevesebb so) Vettem egy LaCie 8GB USB merevlemez for £ 70. Ennek, mint egy hitelkártya és 3mm vastag. Most lásd USB flash az azonos méretű - maximum 8GB általában - a 40 font alatt. Vajon pusztán a különbség, és az árak csökkentek, vagy a RAM valamilyen módon rosszabb, mint a merevlemezek. (Az utolsó USB RAM és sérült volt, minden adat tehát, hogy miért vettem HDD) Ha én most vettem egy normál USB Stick? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Technológia olcsóbbá válik az idő megy tovább ...
| |||
| |||
| Aha, mint az idő múlásával a dolgok meg az árak. Tavaly májusban kellett volna a 1gig usb stick a 30 $. Szeptemberében, vagy ha azt le a 10 $. Csak, hogy hogyan megy ez. Szóval nem, hogy nem kap kitépted ki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's a shame about dropping berendezések értékének valamilyen módon, vagy inkább egy 6GB SCSI RAID tömbben ér £ 12,000 helyett használja az éjjeliszekrényen.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem hiszem, hogy csak a dolgok tovább a technológiával, az idő múlásával az árak nyilvánvalóan változtatni
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash memória is hírhedten drága a sokáig így korán mp3 lejátszók vagy miután alig kapacitása (ha a flash), vagy a Mini HDD CF alapú vagy 1,5 "HDD alapul. Mint mindenki más azt mondta, az árak csökkenése az idő múlásával. Ez főként annak köszönhető, hogy a kereslet. Minél nagyobb a kereslet a gyártó finomítsa a gyártási folyamatokat csökkenti a költségeket, hogy a fogyasztó a hátsó vége. Nem lesz sokáig félvezető (flash) HDD vált mainstream. Samsung például már felszabadított új változata a flash 32GB HDD. Flash általában az az előnye, hogy sokkal nagyobb olvasni szer, mint a "normál" HDD írni, de idő, eddig semmi sem írni Home.
|
| |||
| |||
| Eh. Úgy néz ki, mint amikor én lesz, hogy én Raptor |