![]() |
|
| |||
| |||
| לפני זמן מה (שנה א / פחות או כך) קניתי Lacie 8gb USB כונן קשיח של 70 £. שלה על בגודל של כרטיס אשראי ו 3mm עבה. עכשיו אני רואה USB Flash מקלות מאותו גודל - 8gb מקסימלית לרוב - מתחת ל 40 £. האם זה פשוט הזמן ההבדל ואת המחירים יש נפל או שהוא RAM באופן כלשהו גרוע יותר מאשר הדיסקים הקשיחים. (האחרון שלי היה מקל USB ו-RAM פגום כל הנתונים שלי ולכן למה קניתי HDD) האם יש לי רק קנו רגיל USB Stick? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טכנולוגיה מקבל זול יותר עם הזמן ממשיך ...
| |||
| |||
| Yup עם הזמן הולך על דברים לרדת על המחיר. בחודש מאי בשנה שעברה היה לי gotten א 1gig USB מקל על $ 30. ספטמבר או על ידי כך שהוא היה עד $ 10. זה בדיוק איך זה הולך. אז לא אתה לא מקבל ripped off. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה חבל לגבי הציוד יורד ערך או בכמה דרכים אני מעוניין לקבל 6GB SCSI מערך RAID בשווי £ 12,000 במקום להשתמש בו bedside הטבלה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, רק את הדברים הולכים עם הטכנולוגיה, עם הזמן הולך לפי מחירי כמובן לשנות
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זיכרון פלאש notoriously היה יקר הרבה זמן ולכן מוקדם נגני mp3 או נתקל בקושי כלשהו קיבולת (אם Flash) או להיות מבוסס מיני HDD CF או 1.5 "HDD מבוסס. כמו כל אחד אחר אמר; מחירים לאורך זמן נופל. זאת בעיקר בשל הביקוש. את עוד יותר את הביקוש יצרנית יכול לחדד את תהליכי הייצור, אשר מפחית את העלות לצרכן על סיום בחזרה. זה לא יהיה הרבה לפני מצב מוצק (Flash) HDD של להיות הזרם המרכזי. Samsung, למשל, הם כבר משחררים גירסה חדשה של Flash HDD 32gb. פלאש, בדרך כלל, יש את היתרון של המאפשר לקרוא הרבה פעמים גבוה יותר מאשר 'רגילה' HDD אבל הם כותבים פעמים, עד כה, אין מה לכתוב הביתה עליו.
|
| |||
| |||
| אה. נראה בקרוב, אני צריך להחליף את Raptor |