![]() |
|
| |||
| |||
| Kādu laiku atpakaļ (gads / mazāk, vai arī tā), es nopirku Lacie 8gb usb cietajā diskā par £ 70. Tās par lieluma kredītkarti un 3mm biezas. Tagad redzēt flash USB atmiņas kartes un tāda paša izmēra - 8gb maksimālais parasti - par saskaņā ar 40 £. Tas ir vienkārši laika starpību, un cenas ir samazinājušās vai arī RAM kaut kādā veidā sliktāks nekā cietais disks. (My pēdējā USB stick bija RAM un bojāti visi mani dati tātad kādēļ es nopirku HDD) Man ir tikko nopircis parasto USB Stick? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tehnoloģijas kļūst lētākas, jo laiks paiet ...
| |||
| |||
| Yup kā laiks iet uz lietām kritīsies cenas. Pagājušajā gadā es drīkstu bija gotten 1gig usb stick uz 30 $. Līdz septembrim, vai arī tā tas bija līdz 10 $. Tas vienkārši kā tas notiek. Līdz ar to nav neesat get ripped off. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir kauns par aprīkojumu nomešanu vērtības dažos veidos vai man ir 6GB SCSI RAID masīvs ir vērts £ 12,000 vietā, lai izmantotu to kā naktsgaldiņš.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē, tā tikai, kā lietas iet ar tehnoloģijām, kā laiks iet cenas acīmredzot maiņa
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash atmiņa bija notoriously dārgi ilgi tādēļ agri mp3 atskaņotāji vai nu kam gandrīz jebkuru jaudu (ja flash) vai tiek Mini hdd CF pamatā, vai 1,5 "HDD pamatā. Kā visi citi ir teicis, cenas kritumu laika gaitā. Tas galvenokārt saistīts ar pieprasījumu. Lielāks pieprasījums vēl ražotājs var precizēt savus ražošanas procesus, kas samazina izmaksas, kas patērētājam atpakaļ beigās. Tas nebūs ilgi pirms cietā stāvoklī (flash) HDD kļuvis procesos. Samsung, piemēram, jau atbrīvojas jaunā versija to flash HDD 32GB. Flash parasti ir priekšrocība, kas ļauj daudz lielākas nolasīt laiku, nekā "standarta" hdd bet rakstīt laiki ir līdz šim nekas rakstīt home about.
|
| |||
| |||
| Eh. Izskatās, drīz man nāksies nomainīt manu Raptor |