![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jakiś czas temu (rok / mniej lub więcej) Kupiłem LaCie 8GB USB dysk twardy do £ 70. Jej o wielkości karty kredytowej i grubości 3mm. Teraz patrz flash USB sticks tej samej wielkości - maksymalnie 8GB zwykle - w £ 40. Czy to po prostu różnica czasu i ceny spadły RAM lub w jakiś sposób gorszy niż dyski twarde. (Moje ostatnie USB stick został uszkodzony RAM i wszystkie moje dane, dlaczego więc kupiłem HDD) Jeżeli mam tylko kupił normalne USB Stick? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Technologia staje się tańszy w czasie wychodzi na ...
| |||
| |||
| Tak jak czas jest na rzeczy zejść w cenie. W ubiegłym roku w maju miałem zgarnięte jeden 1gig USB Stick do 30 dolarów. We wrześniu lub tak było aż do 10 dolarów. To po prostu jak to działa. Więc nie można nie dostać zgrywanie off. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's a shame o placówce upuszczając wartość w pewnym sensie lub I'd mieć 6GB SCSI RAID tablicy warto £ 12.000 zamiast korzystać z niego w nocnej szafce.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, tylko sposób jego rzeczy iść z technologią, a czas jest przez zmiany cen oczywiście
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pamięć Flash została bardzo kosztowne przez długi czas więc na początku odtwarzaczy mp3 albo posiadający żadnych zdolności (jeśli flash) lub jest oparte CF Mini HDD lub 1,5 "HDD oparte. Jak każdy inny powiedział, spadek cen na przestrzeni czasu. Dzieje się tak głównie ze względu na popyt. Im większy popyt na bardziej producent może zawrzeć w swoich procesach produkcyjnych, które redukuje koszty dla konsumentów na końcu z powrotem. Nie będzie długo przed półprzewodnikowe (flash) hdd się w główny nurt. Samsung, na przykład, są już wydać nową wersję swojego Flash 32GB HDD. Flash generalnie ma tę zaletę, pozwalający odczytać wiele razy wyższe niż "standardowe" hdd ale pisać razy są, jak dotąd, nic nie pisać o domu.
|
| |||
| |||
| Eh. Wygląda na to, że wkrótce będę musiała zastąpić Raptor |