![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ceva timp în urmă (un an / sau mai puţin aşa) am cumparat o Lacie 8GB USB hard disk de £ 70. Sale cu privire la mărimea unui card de credit şi de 3mm grosime. Am acum vedea flash USB stick de aceeaşi dimensiune - 8GB maxim de obicei - la £ 40. Este pur si simplu diferenta de timp, precum şi preţurile au scăzut sau este RAM într-un fel mai rău decât hard diskuri. (Ultimul meu USB Stick a fost corupt RAM şi toate datele, prin urmare, de ce am cumpărat-HDD) Ar trebui să mă tocmai au cumpărat o normală USB Stick? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tehnologia devine mai ieftin ca timpul trece pe ...
| |||
| |||
| Da ca timpul trece pe lucrurile merg în jos în preţ. Anul trecut in luna mai am avut ceva 1gig un stick USB de 30 dolari. Până în septembrie sau aşa a fost până la 10 dolari. Este doar cum merge treaba. Deci, nu ai nu sa furat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E o ruşine despre echipamente scăzând în valoare într-un fel sau Aş avea o 6GB SCSI RAID array în valoare de £ 12,000 în loc de a folosi ca pe o noptieră.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, ei doar modul în care lucrurile merg cu tehnologia, ca timpul trece, evident, preţurile de schimbare
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash de memorie a fost în mod notoriu scump pentru o lungă perioadă de timp, prin urmare, la începutul mp3 playere, fie cu greu orice capacitate (dacă flash) sau în curs de Mini HDD CF sau pe bază de 1.5 "pe bază de hdd. Ca oricine altcineva a spus; preţurile se încadrează în timp. Aceasta este în principal ca urmare a cererii. Cele mai multe cereri de mai mult un producător poate rafina lor procese de fabricaţie, care reduce costurile pentru consumatori, la sfârşitul înapoi. Acesta nu va fi cu mult înainte de solid-state (flash) HDD a devenit mainstream. Samsung, de exemplu, sunt deja elibera o nouă versiune a lor flash hdd 32gb. Flash în general, are avantajul de a permite mult mai mari citit de ori decât un "standard", dar scrie hdd ori sunt, deocamdată, nimic de-a scrie despre acasă.
|
| |||
| |||
| Eh. Se pare că în curând voi avea în locul meu Raptor |