![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pred nejakým časom (rok / menej alebo tak) Koupil jsem Laci 8gb usb pevný disk za 70 libier. Jeho o veľkosti kreditnej karty a 3 mm hrubý. I teraz pozri USB flash hole v rovnakej veľkosti - maximálne 8GB obvykle - v 40 libier. Je to jednoducho časový rozdiel a ceny klesli RAM alebo je nejakým spôsobom horšie ako pevné disky. (My posledný USB kľúčenky bol poškodený RAM a všetky moje údaje teda dôvod, prečo som kúpil HDD) By mala som kúpil normálne USB Stick? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Technológia dostane lacnejšie ako čas ide ďalej ...
| |||
| |||
| Jo, ako plynie čas na to ísť nadol v cene. Minulý rok v máji som dostali 1GIG USB kľúčenky na 30 dolárov. V septembri alebo tak, to bolo až na 10 dolárov. Jednoducho, ako to chodí. Teda nie vy nedostal ošizené. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to škoda o zariadení klesá hodnota v niektorých ohľadoch alebo by som mať 6gigabajt SCSI RAID poľa v hodnote 12.000 libier namiesto použitie ako nočnom stolíku.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, len jeho spôsob, čo šiel s techniky, postupom času ceny samozrejme zmeniť
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash pamäť bola notoricky drahé dlhú dobu a preto včasné mp3 prehrávača buď s takmer akýmkoľvek spôsobom (ak flash) alebo Mini hdd CF založené alebo 1,5 "HDD založené. Rovnako ako všetci ostatní už povedal, pokles cien v čase. To je predovšetkým v dôsledku dopytu. Čím väčší dopyt viac výrobcu môže vylepšiť svoje výrobné procesy, ktoré znižujú náklady pre spotrebiteľa na zadnom konci. Nebude to dlho predtým, než pevné-stav (flash) hdd sa stanú bežnými. Samsung, napríklad už uvoľnenie novej verzie svojich flash HDD 32GB Flash všeobecne má tú výhodu, že umožňujú oveľa vyššia, ako čítať krát a 'standard' hdd ale písať časy, zatiaľ nič písať o domácej.
|
| |||
| |||
| Eh. Vyzerá to, že čoskoro budem musieť nahradiť môj Raptor |