![]() |
|
| |||
| |||
| Bir süre (bir yıl önce / veya daha az) Ben 70 £ için Lacie 8GB USB sabit disk sürücü aldım. Bir kredi kartı ve 3mm kalınlığında olan ilgili boyutu. Şimdi USB flaş aynı boyuttaki stickler - 8GB maksimum genellikle görmek - altında 40 YTL için. Sadece düşmüş veya bir şekilde RAM sabit diskler daha kötü bir zaman farkı ve fiyatları bu. (Son USB Stick RAM ve dolayısıyla neden HDD aldım bütün verileriniz) Ben sadece normal bir USB Stick almış mıyım? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teknoloji ucuz zaman alır devam ediyor ...
| |||
| |||
| Evet zaman şeye gidiyor aşağı fiyat gidin. Son sene 30 $ için bir sopa 1gig USB kazanılmış oldu Mayıs Eylül veya bu aşağı 10 $ oldu. Sadece nasıl gidiyor. Yani sen yırtık alamadım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu ekipman değeri bazı yollarla atılan bir utanç veya Ben £ 12.000 yerine bir hastaya masa gibi kullanarak değer bir 6GB SCSI RAID dizisi var ediyorum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şeyler teknolojisiyle git Hayır, onun sadece yol, zaman olarak fiyatları ile açık gider değiştirmek
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash bellek notoriously dolayısıyla erken mp3 çalarlar ya hiç bir kapasitesine sahip uzun bir süre için pahalı olduğunu (eğer flaş) veya Mini "tabanlı HDD CF tabanlı veya 1,5 HDD olma. Olarak herkes söyledi; fiyatları zaman içinde kalmaktadır. Bu daha çok talep edecek. Ne kadar çok talep, bir üretici ile tüketici için geri sonunda maliyeti azaltır süreçleri ve üretim hassaslaştırabilirsiniz daha. Bu kadar katı-hal (flaş önce) HDD's olmak genel olmayacak. Samsung, örneğin, zaten 32gb HDD ve flaş yeni bir sürümünü yeniliyor. Flaş genelde, bugüne kadar hiçbir şey hakkında ev yazmak için bir 'standart' hdd ama yazmak kez daha çok daha yüksek okuma kere sağlayan bir avantaja sahiptir.
|
| |||
| |||
| Eh. Görünüşe yakında benim Raptor değiştirmek zorunda kalacak gibi |