![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Деякий час тому (рік / менше або близько того) я купив Lacie 8GB USB жорсткий диск за £ 70. Його розміром з кредитну картку та товщиною 3 мм. Тепер я бачу, USB Flash палички такого ж розміру - 8GB зазвичай максимальний - для менш £ 40. Чи є це просто різниця в часі, а ціни знизилися або оперативної пам'яті до певної міри гірше, ніж жорсткі диски. (Мій останній Stick USB став Рам та пошкоджені всі мої дані, отже, чому я купив HDD) Якщо я тільки що купив стандартний USB Stick? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Технологія стає дешевше чим далі йде час ...
| |||
| |||
| Ага, як час йде про речі, увійде в ціну. У травні минулого року я отримав 1gig USB Stick за $ 30. До вересня або так вона знизилася до $ 10. Він просто як воно йде. Тому не варто ви не обдеруть. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це ганьба, про об'єкт Видалення вартість у деякому роді, або я б 6GB SCSI RAID масив 12000 фунтів стерлінгів замість того щоб використовувати його в якості тумбочки.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, його справедливі шляху щось йде з технологією, як проходить час, очевидно, зміна цін
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Флеш-пам'ять була вкрай дорогими протягом тривалого часу, отже, рано чи mp3-плеєри, ледь будь-якій якості (якщо спалах) або бути міні HDD CF засновані або 1,5 "HDD основі. Як всі інші вже говорив; падіння цін з часом. Це пояснюється головним чином від попиту. Чим більше попит більше виробник може уточнити їх виробничих процесів, що знижує вартість для споживача на задньому кінці. Він не буде задовго до твердого стану (Flash) стала основною HDD's. Samsung, наприклад, вже випустила нову версію свого Flash HDD 32 Гб. Flash зазвичай має перевагу, що дозволяє значно вище, ніж читати рази жорсткий диск, але час запису 'стандарт' є, так далеко, нічого особливого.
|
| |||
| |||
| Ех. Схоже, скоро мені доведеться замінити мою Raptor |