menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Disk v jednotce F není Formátovaný chcete Formát It Now?

Reply

Thread Nástroje
Old 24.prosince 2007, 21:53
Nový člen skupiny

Default Disk v jednotce F není Formátovaný chcete Formát It Now?

PROSÍM může někdo pomoct. Mám Memory Stick s vidoe na to, že když jsem ho do zadní části mého počítače a jít na to otevřít, to mi dává zprávu: disk v jednotce F není naformátovaný chcete formát je teď? Nevím, co mám dělat špatně, jak jsem otevřel před věci na stejném Memory Stick. Já používám XP.
Děkuji za pomoc a mohou poskytnout. Veselé Vánoce!
Old 25. prosince 2007, 05:48
Administrátor Skupina

Já bych řekl jakéhokoliv data byla ztracena, a formát bude dostat se opět, ale žádné údaje, je pryč.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25.prosince 2007, 08:43
Nový člen skupiny

I don't understand, můj přítel mi poslal video a třílůžkové zkontrolovat, že je to skutečně na paměťovou kartu. Takže, když jsem se snažil zobrazit (prostě uvedení v zadní části počítače, klepnutím na vyměnitelná f řídit a příjemcem této zprávy), jsou u říct, že právě takové vymazány co na paměťovou kartu? Protože jsem nikdy snažil zformátovat. I stisknuto "ne" není vzor. Díky 4 yer reakce ...
Old 25.prosince 2007, 08:45
Nový člen skupiny

Prosím, Dave ... je nějaký způsob, jak otevřít toto video?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Lost zvuku na mém PC, jsem formátu pevný disk a nyní Zní to nefunguje. Masitý Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 5 24.listopadu 2009 13:12
"Tento disk není naformátovaný. Přejete si formát" rocket7 Drives & Removable Media 0 9. červen 2009 07:35
Jak mám naformátovat disk s Linuxem na to? Křesťanské Obecné Software Chat 1 21. listopadu 2008 09:47
Vista Drive Formát megabyte Operační systémy Windows 5 6. května 2008 14:24
Pevný disk a disk v serise? Curly_tom Drives & Removable Media 3 12 června 2007 10:40
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.