![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| PROSÍM může někdo pomoct. Mám Memory Stick s vidoe na to, že když jsem ho do zadní části mého počítače a jít na to otevřít, to mi dává zprávu: disk v jednotce F není naformátovaný chcete formát je teď? Nevím, co mám dělat špatně, jak jsem otevřel před věci na stejném Memory Stick. Já používám XP. Děkuji za pomoc a mohou poskytnout. Veselé Vánoce! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych řekl jakéhokoliv data byla ztracena, a formát bude dostat se opět, ale žádné údaje, je pryč.
| |||
| |||
| I don't understand, můj přítel mi poslal video a třílůžkové zkontrolovat, že je to skutečně na paměťovou kartu. Takže, když jsem se snažil zobrazit (prostě uvedení v zadní části počítače, klepnutím na vyměnitelná f řídit a příjemcem této zprávy), jsou u říct, že právě takové vymazány co na paměťovou kartu? Protože jsem nikdy snažil zformátovat. I stisknuto "ne" není vzor. Díky 4 yer reakce ... |
|
| |||
| |||
| Prosím, Dave ... je nějaký způsob, jak otevřít toto video? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Lost zvuku na mém PC, jsem formátu pevný disk a nyní Zní to nefunguje. | Masitý | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 5 | 24.listopadu 2009 13:12 |
| "Tento disk není naformátovaný. Přejete si formát" | rocket7 | Drives & Removable Media | 0 | 9. červen 2009 07:35 |
| Jak mám naformátovat disk s Linuxem na to? | Křesťanské | Obecné Software Chat | 1 | 21. listopadu 2008 09:47 |
| Vista Drive Formát | megabyte | Operační systémy Windows | 5 | 6. května 2008 14:24 |
| Pevný disk a disk v serise? | Curly_tom | Drives & Removable Media | 3 | 12 června 2007 10:40 |
| Thread Nástroje | |
| |