![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Έχω ένα memory stick με Vidoe για το πότε θα τον βάλω στο πίσω μέρος του υπολογιστή μου και να πάω για να το ανοίξετε, μου δίνει το μήνυμα: η δισκέτα στη μονάδα δίσκου F δεν είναι διαμορφωμένη θέλετε να το διαμορφώσετε τώρα; Δεν ξέρω τι κάνω λάθος, όπως έχω ανοίξει πράγματα πριν από την ίδια memory stick. I am using XP. Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε u βοήθεια μπορεί να προσφέρει. Καλά Χριστούγεννα! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα πει τα δεδομένα που έχει χαθεί, μια μορφή θα πάρει αυτό πρόκειται και πάλι, αλλά τα δεδομένα που έχει φύγει.
| |||
| |||
| Δεν καταλαβαίνω, ο φίλος μου μου έστειλε ένα βίντεο και τριπλό ελέγχεται ότι ήταν όντως στο memory stick. Έτσι, όταν προσπάθησα να το δείτε (απλά τοποθετώντας την στο πίσω μέρος του υπολογιστή, κάνοντας κλικ στην αφαιρούμενη στ οδήγησης και τη λήψη του μηνύματος) είναι u λέγοντας ότι απλώς ότι διαγράφονται whats στο memory stick; Αιτία ποτέ δεν προσπάθησα να το διαμορφώσετε. Πάτησα "δεν" δεν μορφή. Thanks 4 απάντηση yer ... |
|
| |||
| |||
| Παρακαλώ Dave ... υπάρχει καμία περίπτωση να ανοίξει αυτό το βίντεο; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ξεχάσατε ήχου στον υπολογιστή μου, μπορώ μορφοποίηση του σκληρού δίσκου και Ήχοι Τώρα δεν δουλεύει. | Γεμάτος | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 5 | 24 Νοεμβρίου 2009 13:12 |
| "Αυτή η μονάδα δίσκου δεν είναι διαμορφωμένη. Do you want to format" | rocket7 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 0 | 9 Ιουν 2009 07:35 |
| Πώς μπορώ να διαμορφώσετε ένα δίσκο με το Linux σε αυτό; | Christian | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 21 Νοε 2008 09:47 |
| Vista Drive Format | megabyte | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 6η Μαΐου 2008 14:24 |
| Σκληρός δίσκος και σε δίσκο serise; | Curly_tom | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 12 Ιουν 2007 10:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |