manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

U Disk Drive F-a nije pravilno formatiran Želite Oblik sada?

Reply

Thread Tools
Old 24. prosinca 2007, 21:53
Novi član grupe

Default U Disk Drive F-a nije pravilno formatiran Želite Oblik sada?

Ugoditi može bilo tko pomoć. Imam memory stick s vidoe na to da kad sam ga stavio na leđa moje računalo i otići da ga otvorite, to daje mi poruku: disk u pogon f nije formatiran ne želite formatirati ga sad? Ne znam što sam radiš krivo kao što sam otvorio stvari prije na istom memory stick. Ja sam koristeći XP.
Hvala za bilo kakvu pomoć u može pružiti. Sretan Božić!
Old 25 pro 2007, 05:48
Administrator Group

Rekao bih da sve podatke koje je izgubljen, oblik će dobiti to ide opet nego bilo koje podatke je otišao.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25. prosinca 2007, 08:43
Novi član grupe

Ja ne razumijem, moj prijatelj mi je poslao video i trostruki provjeriti da je zaista bio na memory stick. Na taj način, našto ja pokušao to pogled (jednostavno ga stavljajući na stražnjoj strani računala, klikom na koji se može udaljiti voziti f i primanje poruka koje) su u govore da je upravo taj izbrisani gastronomska memory stick? Cause I nikada pokušao to format it. I pritisne "ne" ne formata. Hvala 4 yer odgovor ...
Old 25. prosinca 2007, 08:45
Novi član grupe

Molimo, Dave ... je li bilo koji način da otvorimo ovaj video?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Lost Zvuk na Moj PC, ja Oblikovani hard disk i odmah Zvuk ne radi. Mesni Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 5 24 studeni 2009 13:12
"Ovaj disk ne formatira. Želite formatu" rocket7 Drives & Izmjenjivi mediji 0 9. lipnja 2009 07:35
Kako formatirati disk sa Linux na njega? Christian Općenito Software Chat 1 21. studeni 2008 09:47
Vista Drive Oblik megabajt Windows Operating Systems 5 6. svibanj 2008 14:24
Hard disk i disk u serise? Curly_tom Drives & Izmjenjivi mediji 3 12. lipnja 2007 10:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.