![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Legyen szíves tud valaki segíteni. Nekem van egy memória kibír egy vidoe rajta, mikor tettem be a hátán a számítógépet, és menjen a megnyitásához, ez ad nekem az üzenet: a lemezt a meghajtóban f nincs formázva szeretné formázni most? Nem tudom, mit csinálok rosszul, mint én megnyitott dolgokat előtt ugyanazon a Memory Stick. Én használ XP. Thank you for any help u tud nyújtani. Boldog karácsonyt!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt mondanám, hogy minden adat elveszett, a formátum lesz akkor megy újra de minden adat elveszett.
| |||
| |||
| Nem értem, kedves barátom küldött nekem egy videót és háromágyas ellenőrizni, hogy valójában a Memory Stick. Igen, mikor próbáltam a megtekintéshez (egyszerűen helyezésére is hátul a számítógépet, kattintson a cserélhető meghajtót és f kézhezvételétől üzenet) are u mondván, hogy csak izé, hogy törlik a Memory Stick? Mert én soha nem próbáltam formázni. Én nyomott "nem" nem formátum. Thanks 4 yer válasz ... |
|
| |||
| |||
| Kérjük, Dave ... van-e bármilyen módon, hogy megnyitja ezt a videót? |