![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| PLEASE can anyone help. Turiu atminties kortelę su ant jos tai Vidoe Kai aš ją į savo kompiuterį atgal ir eiti į atviras, jis suteikia man žinutę: į diską f nėra suformatuotas norite formatuoti dabar? I don't know what I'm doing wrong, kaip aš atvėrė Daiktai prieš tą pačią atminties kortelę. Aš naudoju XP. Dėkoju už bet kokią pagalbą ir gali suteikti. Kalėdų! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau pasakyti, bet kokie duomenys buvo prarasti, formatas gaus ji ketina dar kartą, bet jokių duomenų dingo.
| |||
| |||
| Aš nesuprantu, mano draugas atsiuntė man vaizdo ir triple patikrinti, kad jis iš tikrųjų buvo dėl Memory Stick. Taigi, kai aš bandžiau, kad matytumėte tai (tiesiog pradėti ją iš kompiuterio atgal, spustelėdami nuimamas f vairuoti ir gauti, kad prane ¹ im ±), yra ir sako, kad tik, kad ištrinami Kas dėl atminties kortelę? Nes aš niekada bandė jį reikia formatuoti. Paspaudus "Ne" ne formatas. Thanks 4 yer atsakymo ... |
|
| |||
| |||
| Prašome Dave ... Ar yra koks nors būdas pradėti šį video? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pamiršote Garsas Mano PC, aš suformatuota Hard Drive Panašiai ir dabar neveikia. | Mėsingas | Sound, Speakers & MP3 Players | 5 | Lapkritis 24, 2009 13:12 |
| "Šis diskas yra suformatuotas. Ar norite formatas" | rocket7 | Drives & Removable Media | 0 | 9 birželis 2009 07:35 |
| Kaip formatuoti diską su Linux tai? | Kristijonas | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 21, 2008 09:47 |
| Vista Drive Format | megabaitas | Windows "operacinės sistemos | 5 | 6 gegužė 2008 14:24 |
| Kietasis diskas ir diskas ir serise? | Curly_tom | Drives & Removable Media | 3 | Birželis 12, 2007 10:40 |
| Temos įrankiai | |
| |