![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Plac la a putea anyone ajutor. Eu am un stick de memorie cu un Vidoe pe ea o atunci când am pus-o în spatele meu calculator şi du-te la deschidere it, it a da eu mesaj: discul în unitate f nu este formatat vrei sa format acum? Eu nu ştiu ce fac eu greşit lucruri aşa cum am deschis înainte de pe memory stick acelaşi lucru. I sînt folosire XP.
Vă mulţumim pentru orice u ajutor poate oferi. Merry Christmas! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aş spune orice date a fost pierdută, un format va primi merge din nou, dar orice date a dispărut.
|
|||
|
|||
|
Nu înţeleg, prietenul meu mi-a trimis un video si triple verificat că a fost de fapt pe Memory Stick. Deci, când am încercat pentru a putea vizualiza (pur şi simplu prin punerea acesteia în partea din spate a calculatorului, apasand pe amovibil f conduce vehicule şi de primirea de mesaje) sunt u spun că ce este doar că şterse de pe Memory Stick? Pentru că niciodată n-am încercat să îl formataţi. Am apăsat "nu" nu format. Thanks 4 răspuns yer ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Vă rugăm să Dave ... este o orice way pentru a deschide acest videoclip?
|