![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| PROSÍM, môže niekto pomôcť. Mám kľúčenku s Vido na tom, keď som si ho späť do môjho počítača a ísť otvoriť, dáva mi pošta: disketu f nie je naformátovaný chcete formátovať teraz? Neviem, čo robím zle, ako som otvoril veci, ako na rovnakom Memory Stick. I am using XP. Ďakujem vám za akúkoľvek pomoc u môže poskytnúť. Veselé Vianoce! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Povedal by som, že všetky dáta bola stratená, bude formát si to ísť znovu, ale žiadne dáta, je preč.
| |||
| |||
| Nechápem, môj priateľ mi poslal video a trojlôžkových overil, že to bolo vlastne na Memory Stick. Takže keď som sa snažil zobraziť (len uvedení v zadnej časti počítača, kliknite na vymeniteľný disk a f prijatí tejto správy), sú u povedať, že práve to vymazané čo je na Memory Stick? Pretože som nikdy snažil naformátovať. Naliehal som "nie" nie je formát. Thanks 4 tvoju reakciu ... |
|
| |||
| |||
| Prosím, Dave ... je nejaký spôsob, ako otvoriť toto video? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Lost zvuku na mojom PC, som formáte pevný disk a teraz Znie to nefunguje. | Mäsitý | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 5 | 24.novembra 2009 13:12 |
| "Tento disk nie je naformátovaný. Prajete si formát" | rocket7 | Drives & Removable Media | 0 | 9. jún 2009 07:35 |
| Ako mám naformátovať disk s Linuxom na to? | Kresťanské | Všeobecné Software Chat | 1 | 21. novembra 2008 09:47 |
| Vista Drive Formát | megabyte | Operačné systémy Windows | 5 | 6. mája 2008 14:24 |
| Pevný disk a disk v SERIS? | Curly_tom | Drives & Removable Media | 3 | 12 júna 2007 10:40 |
| Thread Tools | |
| |