![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| МОЛИМО Цан аныоне хелп. Имам меморијску картицу са Видое на њему је кад сам га ставио у леђа мој рачунар и идите да га отворите, то ми даје поруку: диск у драјв Ф није форматирана желите да обликујете је сада? Не знам шта радим погрешно као што сам отворио ствари пре него што на истом Меморы Стицк. Ја сам помоћу КСП-а. Хвала вам за све У помоћ може да пружи. Сретан Божић! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја бих рекао никакве податке изгубљен, формат ће се то опет дешава али никакве податке је отишао.
| |||
| |||
| Не разумем, мој пријатељ ми је послао видео и троструки проверити да је то заиста био на Меморы Стицк. Дакле, када сам покушао да га видите (једноставно га стављате у задњем делу рачунара, кликом на Ф преносиви диск и да примате поруке) У рекавши да су управо то на шта избрисано "меморы стицк"? Узрок Никада нисам покушао да га формату. Притиснуо сам "не" не формату. Тханкс 4 Ыер одговор ... |
|
| |||
| |||
| Молимо Дејв ... да ли постоји било који начин да отворите овај видео? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Изгубили Звук на рачунару, ја Форматирани хард диск и сада Звуци не ради. | Месни | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 5 | 24. новембар 2009 13:12 |
| "Овај диск не форматира. Желите формату" | роцкет7 | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 9. јуна 2009 07:35 |
| Како да форматирате диск са Линукс на њега? | Цхристиан | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 21 новембар 2008 09:47 |
| Виста Дриве Форма | мегабајта | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 6 мај 2008 14:24 |
| Хард диск и диск у серисе? | Цурлы_том | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 12. јуна 2007 10:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |