мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

У Диск Дриве Ф-а није правилно форматиране Желите Форма сада?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. Нов 2007, 21:53
Нови члан групе

Default У Диск Дриве Ф-а није правилно форматиране Желите Форма сада?

МОЛИМО Цан аныоне хелп. Имам меморијску картицу са Видое на њему је кад сам га ставио у леђа мој рачунар и идите да га отворите, то ми даје поруку: диск у драјв Ф није форматирана желите да обликујете је сада? Не знам шта радим погрешно као што сам отворио ствари пре него што на истом Меморы Стицк. Ја сам помоћу КСП-а.
Хвала вам за све У помоћ може да пружи. Сретан Божић!
Old 25 про 2007, 05:48
Администратор Гроуп

Ја бих рекао никакве податке изгубљен, формат ће се то опет дешава али никакве податке је отишао.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 25. Нов 2007, 08:43
Нови члан групе

Не разумем, мој пријатељ ми је послао видео и троструки проверити да је то заиста био на Меморы Стицк. Дакле, када сам покушао да га видите (једноставно га стављате у задњем делу рачунара, кликом на Ф преносиви диск и да примате поруке) У рекавши да су управо то на шта избрисано "меморы стицк"? Узрок Никада нисам покушао да га формату. Притиснуо сам "не" не формату. Тханкс 4 Ыер одговор ...
Old 25. Нов 2007, 08:45
Нови члан групе

Молимо Дејв ... да ли постоји било који начин да отворите овај видео?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Изгубили Звук на рачунару, ја Форматирани хард диск и сада Звуци не ради. Месни Звук, Спеакерс & МП3 плејери 5 24. новембар 2009 13:12
"Овај диск не форматира. Желите формату" роцкет7 Дривес & Измјењиви медији 0 9. јуна 2009 07:35
Како да форматирате диск са Линукс на њега? Цхристиан Уопштено Софтуаре Цхат 1 21 новембар 2008 09:47
Виста Дриве Форма мегабајта Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 6 мај 2008 14:24
Хард диск и диск у серисе? Цурлы_том Дривес & Измјењиви медији 3 12. јуна 2007 10:40
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц