![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| БУДЬ ЛАСКА, може хто-небудь допомагати. Я Memory Stick з vidoe на неї, коли я поклав його в задню частину мого комп'ютера і піти, щоб відкрити його, він дає мені повідомлення: диск в дисковод F не відформатовані ви хочете відформатувати його зараз? Я не знаю, що я роблю не так, як я відкрив речі раніше на тій же картці пам'яті. Я використовую XP. Спасибо за будь-яку допомогу U можуть надати. З Різдвом! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б сказав, що всі дані були загублені, формат отримає його збираємося знову пішов, але ніяких даних.
| |||
| |||
| Я не розумію, мій друг прислав мені відео-та тримісні перевірив, що вона фактично на Memory Stick. Тому, коли я намагалася побачити його (просто поклавши його в задню частину комп'ютера, натиснувши на знімному диску F і отримання повідомлення) Are U сказав, що тільки що стерто Whats на Memory Stick? Тому що я ніколи не намагався його формат. Я натиснув "ні" не формат. Завдяки 4 Йер відповідь ... |
|
| |||
| |||
| Будь ласка, Dave ... Чи є спосіб, щоб відкрити цей файл? |