![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| HI право и са имали по-горе грешки за няколко седмици вече и не могат да горят всички дискове да го CDR или dvdr, че са опитвали различни марки дискове и от двете ми DVD дискове, но същата грешка идва up.so доколкото аз имам загубен 15 cdrs и 10 dvdrs ![]() Този проблем е започнал едва когато свърши преинсталиране на XP, както преди това беше толкова cluttered и defrag бе като завинаги. Аз имам всички драйвери са инсталирани и не? или! в Device Manager, така Не знам. Ползвам 2 парене progarms Nero 7 Roxio creater 10 (демо) както по-горе изпрати същата грешка, когато се получава до около 7% горят пълни. Овен DVD дискове LG GSA-4167B NEC Optiac 7173A Благодаря предварително за всякакви съвети можете да дадете на Ник .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преинсталирайте водачите, проверете кабелните връзки. редактирай: Също така, те са си уредила чрез IDE?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за отговора Да IDE освен 4 HDDs които са satas. willl се с драйвери и кабели сега. Ник .. |
|
| |||
| |||
| Е, това може да се случи, ако някои устройства не обичам да се определя като роби. Съмнение, имаш две различни видове от тях, все пак. : /
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отидете в диспечера на устройствата / IDE ATA / ATAPI контролери, изберете канал, където са разположени горелки десния клик, изберете имоти / Разширени и да провери дали дискове (а) не са върна към PIO режим.
Ако те имат, се върна в диспечера на устройствата / IDE ATA / ATAPI Контролери, нали кликнете на канала отново и изберете "Деинсталиране", а след това приложете / OK. Сега, рестартирайте компютъра и Windows автоматично ще преинсталирате IDE контролер и redetect & преинсталирате дискове. Ако е имало проблем Windows (известен проблем в XP), тогава това ще промиване го. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| петно на Фил изгаряне, докато пиша сега благодарение толкова ..... малтретиране купя пинта, ако някога се видим lmao;) |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли M8 ..... радвам, че я сортират |