![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| HI právo jsem nad chybami na několik týdnů a nyní nemůže spálit jakékoliv disků je to cdr nebo dvdr, jsem se pokusil různých značek disky a na obou mých DVD disky, ale stejná chyba se up.so daleko jsem ztratil 15 cdrs a 10 dvdrs ![]() Tento problém se začalo až když jsem udělal přeinstalaci z XP, jak to bylo tak před zaplněný a Defrag byla přičemž navždy. Mám všechny ovladače nainstalované a ne? nebo! ve Správci zařízení tak i dont vědět. I use 2 pálení progarms Nero 7 Roxio creater 10 (demo) oba výše poslat stejnou chybu, když se dostane na cca 7% vypálit kompletní. DVD RAM disky LG GSA-4167B NEC Optiac 7173A Děkuji předem za jakoukoli radu můžete dát Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přeinstalujte ovladače, zkontrolujte kabelové připojení. Edit: i to je zahnutý nahoru přes IDE?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Díky za odpověď Ano ide kromě 4 HDDs, které jsou satas. willl dostat se na řidiče a kabely nyní. Nic .. |
|
| |||
| |||
| No, to může také dojít v případě některých disků nelíbí je nastavena jako otroci. Pochyb o tom, že máš dva různé druhy z nich, ačkoli. : /
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Go to Device Manager / IDE ATA / ATAPI, zvolte kanál, kde jsou umístěny hořáky, klikněte pravým tlačítkem myši, zvolte Vlastnosti / Upřesnit a zkontrolujte, zda se disky (y) nebyly vrátila do PIO módu.
Pokud se mají vrátit do Správce zařízení / Řadiče IDE ATA / ATAPI, klikněte pravým tlačítkem myši na kanál a opět vyberte "Odinstalovat", potom Použít / OK. Nyní restartujte počítač a Windows automaticky přeinstalovat IDE Controller a redetect & přeinstalovat pohonů. Pokud by byla závada Windows (známý problém s XP), pak to bude splachovacími to. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| phil pálení na místě, jak píšu hned díky moc ..... nemocné koupit ti pint i když vidět tě lmao;) |
|
| |||
| |||
| You're welcome M8 ..... rád, že to je řazený |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| USB Driver Chyba - požadovaný linky Nenalezeno v INF | HydraH | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 0 | 23.srpna 2009 04:07 |
| BT Voyager 100 instalace ovladačů - newdev.dll chybu | Miki | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 30.července 2009 06:29 |
| Epson Stylus 4800 - Chyba při instalaci ovladače tiskárny | Tinkerbell | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 1. červen 2009 12:10 |
| Chyba odlepeného; IE7 narazila a chyby ... | jonkon2 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 30. květen 2009 00:30 |
| NVIDIA síť Autobus Enumerator - Windows Update Driver Chyba | jmleugenio | Multimedia & Kodeky | 1 | 27. května 2009 07:43 |
| Thread Nástroje | |
| |