![]() |
|
| |||
| |||
| HI δικαίωμα είχα την παραπάνω σφάλματα για μερικές εβδομάδες τώρα και δεν μπορεί να καίγονται κάθε δίσκων που cdr ή dvdr, έχω δοκιμάσει διάφορες μάρκες και στις δύο δίσκους μου DVD drives, αλλά το ίδιο σφάλμα προέρχεται up.so στιγμής έχω χάσει 15 cdrs και 10 dvdrs ![]() Το πρόβλημα αυτό άρχισε μόνο όταν έκανα μία επανεγκατάσταση των XP ως Πριν από αυτό ήταν τόσο Defrag ήταν γεμάτα και λαμβάνοντας πάντα. Έχω έχεις όλους τους οδηγούς και δεν εγκαθίσταται; ή! στο Device Manager, ώστε i dont ξέρτε. I χρήση 2 καύση progarms Nero 7 Roxio creater 10 (demo) τόσο τα παραπάνω στείλτε το ίδιο σφάλμα όταν γίνεται σε περίπου 7% έγκαυμα ολοκληρωθεί. RAM DVD drives LG GSA-4167B NEC Optiac 7173A Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε συμβουλή που μπορεί να δώσει Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επανεγκατάσταση των οδηγών, ελέγξτε τα καλώδια σύνδεσης. edit: επίσης, είναι ότι μέχρι αγκύλος μέσω IDE;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντηση, Ναι, εκτός από τις 4 ide HDDs που είναι satas. willl προχωρήσουμε με οδηγούς και καλώδια τώρα. Nic .. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, αυτό μπορεί να συμβεί αν ορισμένες μονάδες δίσκου δεν ήθελε να θέσει ως σκλάβοι. Doubt έχεις δύο διαφορετικά είδη από αυτά, όμως. : /
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πηγαίνετε στο Device Manager / IDE ATA / ATAPI Controllers, επιλέξτε το κανάλι, όπου βρίσκονται οι καυστήρες, κάντε δεξί κλικ, επιλέξτε Properties / Advanced και να ελέγχει ότι οι μονάδες δίσκου (-ων) δεν έχουν μετατραπεί σε PIO MODE.
Αν ναι, να επιστρέψετε στο Device Manager / IDE ATA / ATAPI Controllers, κάντε δεξί κλικ και πάλι το κανάλι, επιλέξτε "Απεγκατάσταση", στη συνέχεια, να εφαρμόσετε / ΟΚ. Τώρα επανεκκινήστε τον υπολογιστή και τα Windows θα αυτόματα την επανεγκατάσταση του IDE ελεγκτή και ξανά & επανεγκαταστήσετε τα ντράιβ. Αν υπήρχε ένα πρόβλημα των Windows (γνωστό πρόβλημα στα XP), τότε αυτό θα ξεπλύνετε το. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| επί τόπου καύση ως Phil i τύπο τώρα χάρη τόσο πολύ ..... άρρωστος κεράσω μια πίντα αν ποτέ λέμε lmao?) |
|
| |||
| |||
| Είσαι ευπρόσδεκτη M8 ..... Χάρηκα που είναι ταξινομημένο |