![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HI desno sam imao gore greške za nekoliko tjedana i sad ne mogu izgorjeti Diskovi biti bilo koja ga cdr ili dvdr, Pokušao sam čini različitim od diskova i na oba moja dvd diskove, nego iste pogreške dolazi up.so daleko sam izgubio 15 cdrs i 10 dvdrs ![]() Taj se problem tek počeo kada sam jedna od reinstalirati XP kao i prije je bio pretrpan, tako i prevariti je uzimanje zauvijek. Ja sam dobila sve instalirane drivere i nema? ili! u device manager pa ja dont znati. Koristim 2 spaljivanje progarms Nero 7 Roxio creater 10 (demo) oba gore poslati istu grešku kada ga dobije na oko 7% opeklina potpuna. DVD diskovi ram LG GSA-4167B Optiac NEC 7173A Hvala unaprijed za bilo kakav savjet možete dati Nič .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ponovo instalirati upravljačke programe, pogledajte kabelske veze. edit: također, oni se preko upecan IDE?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hvala za odgovor, Da IDE HDDs osim 4 koji su satas. willl dobili s vozačima i kabeli sada. Nič .. |
|
| |||
| |||
| Pa, ovo može se dogoditi i ako se određeni pogoni ne vole biti postavljen kao robovi. Sumnja imaš dvije različite vrste njima, ipak. : /
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Idi na Device Manager / IDE ATA / ATAPI Controllers odaberite kanal gdje se nalaze plamenika, kliknite desnom tipkom, odaberite Properties / Advanced i provjerite da su diskovi (a) nisu Reverted to PIO modu.
Ako ih imate, idite natrag u Device Manager / IDE ATA / ATAPI Controllers, kliknite desnom tipkom kanalu opet i odaberite "Uninstall", a zatim Primijeni / U redu. Sada je ponovo pokrenuti računalo i ponovo instalirali Windows će automatski IDE kontroler i redetect & ponovo instalirati pogonima. Ako je Windows glitch (poznat problem u XP) onda će to flush it out. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| mjesto na phil paljenja dok pišem sada hvala puno ..... bolestan kupi ti pinta li ikada vidjeli lmao ya;) |
|
| |||
| |||
| You're welcome m8 ..... drago mi je da je poredano |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| USB Driver Error - potrebne Linija nije pronađen u INF | HydraH | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 23 kolovoz 2009 04:07 |
| BT putnik 100 vozač instalacija - newdev.dll grešku | Miki | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 30 srpanj 2009 06:29 |
| Epson gramofonska igla 4800 - Greška Instaliranje Printer Driver | tinkerbell | Digital Imaging & Pisači | 1 | 1. lipnja 2009 12:10 |
| Greška popup; IE7 naišao i pogreške ... | jonkon2 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 30. svibanj 2009 00:30 |
| NVIDIA Network Autobusni Enumerator - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Multimedija i kodeci | 1 | 27. svibanj 2009 07:43 |
| Thread Tools | |
| |