![]() |
|
| |||
| |||
| HI זכות יש לי את השגיאות לעיל במשך מספר שבועות עכשיו ולא יכולה לשרוף את זה כל הדיסקים להיות cdr או dvdr, ניסיתי שונים של תקליטורים ו עושה בשני כונני DVD שלי אבל באותו שגיאה רחוק אני מגיע up.so איבדו 15 cdrs ו 10 dvdrs ![]() הבעיה החלה כאשר רק עשיתי א מחדש של XP כפי befor זה היה כל כך עמוס ו defrag היה לוקח לנצח. אני חייב את כל מנהלי ההתקנים מותקנים ולא? או! במנהל ההתקנים כך שאני יודע dont. אני משתמש ב 2 בוער progarms Nero 7 Roxio creater 10 (הדגמה) הן מעל לשלוח אותו שגיאה כאשר הוא מקבל כ 7% לשרוף מלאה. רם כונני DVD LG GSA-4167B Nec Optiac 7173A תודה מראש על כל עצה אתה יכול לתת NIC .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התקן מחדש את מנהלי ההתקנים, לבדוק חיבורי כבלים. עריכה: כמו כן, הם מכור באמצעות IDE?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה על תגובה, כן חוץ מ 4 IDE HDDs אשר satas. willl תמשיך עם הנהגים ואת הכבלים עכשיו. NIC .. |
|
| |||
| |||
| ובכן, זה יכול לקרות גם אם כוננים מסוימים לא אוהב להיות מוגדר בתור עבדים. ספק יש לך שני סוגים שונים מהם, בכל זאת. : /
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עבור אל מנהל ההתקנים / IDE ATA / ATAPI Controllers, בחר את הערוץ בו נמצאים burners, נכון לחץ, בחר מאפיינים / מתקדם ולבדוק כי הכוננים (S) לא הוחזר על מצב PIO.
אם יש להם, חוזר מנהל ההתקנים / IDE ATA / ATAPI Controllers, נכון לחץ על ערוץ שוב ובחר "הסר התקנה", ואז יישם / אישור. עכשיו לאתחל את המחשב או להתקין מחדש את Windows באופן אוטומטי את IDE וכן redetect & להתקין מחדש את הכוננים. אם אירעה תקלה ב-Windows (בעיה ידועה ב XP) אז זה יהיה רצף זה. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| מקום על פיל בוער כמו שאני עכשיו סוג תודה רבה ..... חולה לקנות לך חצי ליטר אם אני רואה אותך lmao;) |
|
| |||
| |||
| אתה מוזמן m8 ..... שמח שזה אותו מיון |