![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| HI teisę turėjau virš klaidas kelias savaites, ir dabar negalima deginti jokių diskų ar tai cdr ar DVDR, aš išbandžiau įvairių markių diskus ir abu mano DVD diskus, bet pati klaida ateina up.so kiek man neteko 15 karjeros raidos ataskaitas ir 10 dvdrs ![]() Ši problema prasidėjo tik tada, kai aš apie XP "iš naujo, kaip befor buvo taip užgriozdinti ir Defrag vartojo amžinai. Turiu visas tvarkykles įdiegti ir ne? arba! Įrenginių tvarkytuvė, kad i dont know. Aš naudoju 2 deginimas progarms Nero 7 Roxio Creater 10 (demo) Abiem pirmiau išsiųsti tą pačią klaidą, kai jis bus iki maždaug 7% nudegimas užpildyti. DVD RAM diskai LG GSA-4167B NEC Optiac 7173A Ačiū iš anksto už bet kokią konsultaciją Jums gali suteikti Nieko .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš naujo įdiekite tvarkykles, patikrinti kabelio jungtys. Edit: taip pat jie užsikabinęs per IDE?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą, Taip IDE, išskyrus 4 standžiais diskais, kurie Šatas. willl darbą su vairuotojų ir kabelių dabar. Nieko .. |
|
| |||
| |||
| Na, tai gali atsitikti ir taip, jei laikomasi tam tikrų diskai nepatinka būti nustatyti kaip vergai. Abejonių turite dviejų skirtingų rūšių jiems, nors. : /
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grįžti į Device Manager / IDE ATA / ATAPI kontroleriai, pasirinkite kanalą, kur degikliai yra, spragtelėkite dešiniu klavišu, pasirinkite Properties / Advanced ir įsitikinkite, kad diskai (-ų) nėra grįžo į PIO režimą.
Jei jie turi grįžti į Device Manager / IDE ATA / ATAPI kontroleriai, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite kanalas vėl ir pasirinkite "Pašalinti", tada pritaikykite / Gerai. Dabar perkraukite kompiuterį ir Windows automatiškai įdiegti IDE Controller ir aptinka ir įdiegti diskus. Jei ten buvo "Windows glitch (žinoma problema, XP), tada tai bus praplaukite jį. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| dėmė Phil deginimas, kaip aš dabar tipo Thanks so much ..... blogai pirkite pinta jei aš kada nors see ya lmao;) |
|
| |||
| |||
| You're welcome M8 ..... džiaugiuosi, kad ją surūšiuoti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| USB Driver Error - Reikalinga Line nerasta INF | HydraH | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Rugpjūtis 23, 2009 04:07 |
| BT Voyager 100 tvarkyklės įdiegimas - newdev.dll klaidą | Miki | Networking, Modems & VoIP | 1 | 30 liepa 2009 06:29 |
| Epson Stylus 4800 - Klaida diegiant spausdintuvo tvarkyklės | Tinkerbell | Digital Imaging & Printers | 1 | 1 birželis 2009 12:10 |
| Klaida iššokantį; IE7 susidūrė ir klaidų ... | jonkon2 | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | Gegužė 30, 2009 00:30 |
| NVIDIA tinklas Autobusų skaitliukas - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Multimedia & Codecs | 1 | Gegužė 27, 2009 07:43 |
| Temos įrankiai | |
| |