![]() |
|
| |||
| |||
| HI tiesības man ir bijusi iepriekš kļūdu dažas nedēļas tagad un nevar sadedzināt visus diskus vai tas būtu cdr vai DVDR esmu mēģinājis dažādi padara diskiem un gan manas DVD diskus, bet pati kļūda nāk up.so ja es esmu pazaudējis 15 cdrs un 10 dvdrs ![]() Šī problēma sākās tikai tad, kad man bija pārinstalēt XP jo befor tas bija tik pārblīvēta un defrag ir lietojis uz visiem laikiem. Man ir visi draiveri uzstādīti un no? vai! Ierīču pārvaldniekā so i dont know. I use 2 degšanas progarms Nero 7 Roxio creater 10 (demo) gan iepriekš nosūta paša kļūda, ja tas izpaužas aptuveni 7% apdegumu pabeigta. DVD ram diski LG GSA-4167B NEC Optiac 7173A Paldies jau iepriekš par jebkādu konsultāciju, jūs varat sniegt Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārinstalēt draiveri, pārbaudiet kabeļa savienojumus. edit: arī, tie ir saliekts līdz ar IDE?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Paldies par atbildi, Jā ide neatkarīgi no 4 HDD, kas ir satas. willl galā ar autovadītājiem un kabeļi tagad. Nic .. |
|
| |||
| |||
| Nu, tas var arī notikt, ja noteiktas diski nepatīk, tiek noteikta kā vergi. Šaubas jums ir divu veidu no tām, though. : /
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iet uz Device Manager / IDE ATA / ATAPI Controllers, izvēlieties kanālu, kur degļi atrodas, labo klikšķi, izvēlieties Properties / Advanced un pārbaudīt, ka diskus (s) nav atjaunojusi PIO MODE.
Ja tiem ir jāatgriežas pie Device Manager / IDE ATA / ATAPI Controllers, tiesības uz kanālu vēlreiz un izvēlieties "Uninstall", tad piemēro / OK. Tagad pārstartēt datoru un sistēma Windows automātiski atinstalēt IDE kontrolieri un redetect & pārinstalēt diskus. Ja tur bija Windows glitch (pazīstama problēma XP), tad tas būs flush it out. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| plankums uz phil dedzināšanu, kā es tipa tagad, pateicoties tik daudz ..... slims pirkt jūs pinti, ja es kādreiz redzēt ya LMAO;) |
|
| |||
| |||
| You're welcome m8 ..... prieks to sorted tā |