![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| HI prawa i mieli powyżej błędy na kilka tygodni i nie może się spalić żadnych dysków to cdr lub dvdr, starałem się na różnych dyskach i na obu moich DVD, ale ten sam błąd jest daleko up.so Zgubiłem 15 cdrs i 10 dvdrs ![]() Ten problem, kiedy tylko rozpoczęła się ponowna zrobili z XP jako befor było tak bałagan i defrag miał zawsze. Mam wszystkie sterowniki i nie? lub! w Menedżerze urządzeń, tak ja dont znać. Używam 2 pieczenie progarms Nero 7 Roxio Creater 10 (demo) zarówno powyżej wysłać ten sam błąd, kiedy dostaje do około 7% palą kompletne. Napędy DVD RAM LG GSA-4167B Optiac NEC 7173A Dzięki z góry za wszelkie rady możesz dać Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zainstaluj ponownie sterowniki, sprawdź połączenia kablowe. edit: również są za pośrednictwem hooked IDE?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź Tak ide oprócz 4 HDDs które są satas. willl dostać się na kierowców i kabli teraz. Nic .. |
|
| |||
| |||
| Cóż, może to również zdarzyć, gdy niektóre dyski nie lubią być ustawione jako niewolników. Wątpliwości, że masz dwa różne rodzaje z nich, choć. : /
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przejdź do Menedżera urządzeń / Kontrolery IDE ATA / ATAPI, wybierz kanał, gdzie znajdują się palniki, kliknij prawym klawiszem myszy, wybierz Właściwości / Zaawansowane i sprawdź, czy napędy (y) nie wróciła do trybu PIO.
Jeśli mają wrócić do Menedżera urządzeń / Kontrolery IDE ATA / ATAPI, kliknij prawym przyciskiem myszy kanał ponownie i wybierz opcję "Odinstaluj", a następnie Zastosuj / OK. Teraz uruchom ponownie komputer i system Windows automatycznie ponownie zainstalować kontroler IDE i ponownie i ponownie zainstalować dyski. Jeśli doszło do Windows glitch (znany problem w XP), a następnie będzie to flush it out. My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| phil spalania na miejscu, jak i typu teraz thanks so much ..... chorych kupić ci kufel jeśli kiedykolwiek see ya lmao;) |
|
| |||
| |||
| You're welcome m8 ..... glad to posortowane to |
![]() |
|
| Zakładki |