![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HI právo som nad chybami na niekoľko týždňov a teraz nemôže spáliť akékoľvek diskov je to cdr alebo DVDR, som sa pokúsil rôznych značiek disky a na oboch mojich DVD disky, ale rovnaká chyba sa up.so ďaleko som stratil 15 cdrs a 10 dvdrs ![]() Tento problém sa začalo až keď som urobil preinštalovanie z XP, ako to bolo tak pred zaplněný a Defrag bola pričom navždy. Mám všetky ovládače nainštalované a ne? alebo! v Správcovi zariadení tak i dont vedieť. I use 2 pálenie progarms Nero 7 Roxio creater 10 (demo) oba vyššie poslať rovnakú chybu, keď sa dostane na cca 7% vypálit kompletný. DVD RAM disky LG GSA-4167B NEC Optiac 7173A Ďakujem vopred za akúkoľvek radu môžete dať Nič .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Preinštalujte ovládače, skontrolujte káblové pripojenie. Edit: i to je zahnutý nahor cez IDE?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď Ano ide okrem 4 HDDs, ktoré sú satas. willl dostať sa na vodiča a káble teraz. Nič .. |
|
| |||
| |||
| No, to môže tiež dôjsť v prípade niektorých diskov nelíbí je nastavená ako otroci. Pochýb o tom, že máš dva rôzne druhy z nich, hoci. : /
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Go to Device Manager / IDE ATA / ATAPI, vyberte kanál, kde sú umiestnené horáky, kliknite pravým tlačidlom myši, vyberte Vlastnosti / Spresnenie a skontrolujte, či sa disky (y) neboli vrátila do PIO módu.
Ak sa majú vrátiť do Správca zariadení / Radiče IDE ATA / ATAPI, kliknite pravým tlačidlom myši na kanál a opäť vyberte "Odinštalovať", potom Použiť / OK. Teraz reštartujte počítač a Windows automaticky přeinstalovat IDE Controller a redetect & přeinstalovat pohonov. Ak by bola závada Windows (známy problém s XP), potom to bude splachovacími to. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| phil pálenie na mieste, ako píšu hned díky moc ..... chorých kúpiť ti pint aj keď vidieť ťa LMAO;) |
|
| |||
| |||
| You're welcome M8 ..... rád, že to je řazený |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| USB Driver Chyba - požadovaný linky Nenájdené v INF | HydraH | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 0 | 23.srpna 2009 04:07 |
| BT Voyager 100 inštalácia ovládačov - newdev.dll chybu | Miki | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 30.července 2009 06:29 |
| Epson Stylus 4800 - Chyba pri inštalácii ovládača tlačiarne | Tinkerbell | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 1. jún 2009 12:10 |
| Chyba popup; IE7 narazila a chyby ... | jonkon2 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 30. máj 2009 00:30 |
| NVIDIA sieť Autobus Enumerator - Windows Update Driver Chyba | jmleugenio | Multimedia & Kodeky | 1 | 27. mája 2009 07:43 |
| Thread Tools | |
| |