![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ХИ десно сам имао горе грешке за неколико недеља и сад не могу изгорети Дискови бити било која га ЦДР или ДВДР, Покушао сам чини различитим од дискова и на оба моја двд дискове, него исте грешке долази уп.со далеко сам изгубио 15 цдрс и 10 двдрс ![]() Тај се проблем тек почео када сам једна од наново КСП као и пре је био претрпани, тако и преварити је узимање заувек. Ја сам добила све инсталиране дривер и нема? или! у девице манагер па ја донт кноткле. Користим 2 спаљивање прогармс Неро 7 Роксио цреатер 10 (демо) оба горе послати исту грешку када га добије на око 7% опеклина потпуна. ДВД дискови рам ЛГ ГСА-4167Б Оптиац НЕЦ 7173А Хвала унапред за било какав савет можете дати Ниц .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поново инсталирате управљачке програме, погледајте кабловска везе. едит: такође, они се преко упецан ИДЕ?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хвала за одговор, Да ИДЕ ХДДс осим 4 који су сатас. уиллл добили са возачима и каблови сада. Ниц .. |
|
| |||
| |||
| Па, ово може се догодити и ако се одређени погони не воле бити постављен као робови. Сумња имаш две различите врсте њима, ипак. : /
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Иди на Девице Манагер / ИДЕ АТА / АТАПИ Цонтроллерс изаберите канал где се налазе пламеника, кликните десним тастером, изаберите Пропертиес / Адванцед и проверите да су дискови (а) нису Ревертед то ПИО моду.
Ако их имате, идите назад у Девице Манагер / ИДЕ АТА / АТАПИ Цонтроллерс, кликните десним тастером каналу опет и изаберите "Унинсталл", а затим Примени / ОК. Сада је поново покренути рачунар и поново инсталирали Уиндоус ће аутоматски ИДЕ контролер и редетецт & поново инсталирате погонима. Ако је Уиндоус глитцх (познат проблем у КСП) онда ће то флусх ит оут. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| место на Пхил паљења док пишем сада хвала пуно ..... болестан купи ти пинта ли икада видели лмао ыа;) |
|
| |||
| |||
| Ыоу'ре уелцоме м8 ..... драго ми је да је сортирано |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| УСБ Дривер Еррор - потребне Линија није пронађен у ИНФ | Хыдро | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 0 | 23. Авг 2009 04:07 |
| БТ путник 100 возач инсталација - неудев.длл грешку | Мики | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 30. јула 2009 06:29 |
| ЕПСОН грамофонске игла 4800 - Грешка Инсталирање Принтер Дривер | тинкербелл | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 1. јуна 2009 12:10 |
| Грешка попуп; ИЕ7 наишао и грешке ... | јонкон2 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 30 мај 2009 00:30 |
| НВИДИА Нетуорк аутобуски Енумератор - Уиндоус Упдате Дривер Еррор | јмлеугенио | Мултимедија и кодеци | 1 | 27 мај 2009 07:43 |
| Тхреад Тоолс | |
| |