менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

DMA-драйвера помилки, помилки CRC

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 квітня 2008, 01:34
Член групи

Default DMA-драйвера помилки, помилки CRC

Я HI права мали над помилками протягом декількох тижнів, і не може спалити всі диски будь то CDR або DVDR, я спробував різних марок дисків, і обидва моїх DVD диски, але та ж помилка відбувається up.so пір я втратив 15 і 10 CDRs dvdrs

Ця проблема виникає тільки почалося, коли я зробив перевстановити XP Befor як це було так метушню і дефрагментації приймає назавжди. У мене всі драйвери встановлені і ні? або! за допомогою диспетчера пристроїв так що я не знаю.

Я використовую 2 спалювання progarms
Nero 7
Roxio творець 10 (демо)
обидва вищезгаданих відправити ту ж помилку, коли він отримує близько 7% імпульс завершено.

DVD RAM диски
LG GSA-4167B
Optiac NEC 7173A

Заранее спасибо за будь-які поради Ви можете дати
Nic ..
Old 2 квітня 2008, 01:39
Донор групи

Встановіть драйвера, перевірити з'єднання кабелю.

Edit: Крім того, вони підключені через IDE?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 2 квітня 2008, 01:45
Член групи

Спасибо за ответ,
Так IDE, крім 4 жорстких диска, які satas.
willl ладити з драйверами і кабелями зараз.

Nic ..
Old 2 квітня 2008, 04:27
Донор групи

Ну, це також може статися, якщо деякі диски не люблять, коли встановити як рабів. Сумнів вас є два різних види з них, однак. : /
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 2 квітня 2008, 08:10
Донор групи

Перейти в диспетчері пристроїв / IDE ATA / ATAPI контролери, виберіть канал, де розташовані пальники, клацніть правою кнопкою миші, виберіть Властивості / Додатково "і переконайтеся, що диски (S) не повернулися в режим PIO.

Якщо вони є, повернутися за допомогою диспетчера пристроїв / IDE ATA / ATAPI контролери, клацніть правою кнопкою на каналі знову і виберіть пункт "Видалити", а потім звернутися / ОК.

Тепер перезавантажте комп'ютер і Windows буде автоматично перевстановити Контроллер IDE а потім повторно виявити & перевстановити диски. Якби було глюк Windows (відома проблема в XP), то це буде врівень його.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 квітня 2008, 11:06
Член групи

пляма на Філа спалювання як тип А тепер завдяки так багато .....

жорстоке куплю тобі пінту, якщо я коли-небудь я LMAO;)
Old 2 квітня 2008, 11:44
Донор групи

Ти вітаємо M8 ..... рада, що він відсортований
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Драйвер USB Помилка - Обов'язкові лінія не була знайдена в INF HydraH Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 0 23 серпня 2009 04:07
BT Voyager 100 установка драйверів - Newdev.dll помилку Мікі Мережа, Модеми & VoIP 1 30 липня 2009 06:29
Epson Stylus 4800 - помилка установки драйвера принтера Tinkerbell Digital Imaging & Принтери 1 1 червня 2009 12:10
Popup помилки; IE7 виявлена і помилок ... jonkon2 Веб-браузери & FTP-клієнти 1 30 травня 2009 00:30
NVIDIA автобусна мережа лічильника - Windows Update Driver Error jmleugenio Мультимедіа & кодеки 1 27 травня 2009 07:43
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.