![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привет,
Iam ползване, P4 Intel 845 GVSR 40 GB твърд диск 256 MB RAM. Смятам да надстроите Твърд диск на компютъра ми. Смятам да отида за 160 GB твърд диск. Iam не сте сигурни wheather ми съвет подкрепя това. Моля, кажете ми мога да отида за нея, или да ми дадете разтвор. и също така бих искал да знам максималния капацитет на овена & HDD костюми дъската. С уважение Джеймс |
|
|
|||
|
|||
|
Макс овен е 2GB. 256MB е ниска, за Win XP (макар и 2000 може да се оправи) ви наистина искате 512MB +, за предпочитане 1GB. Имайте предвид този съвет взема по-възрастните стил овен, които могат да бъдат по-скъпи от новите неща!
Арго намери най-много на твърдия диск размер, но 160gb ще работи добре. Както при RAM, дъската поддържа по-големи твърди дискове стила само НЕ SATA, само IDE. Просто нещо, което да гледате, когато за закупуване на нов твърд диск, като се предвиди, че грешката, преди да
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да, може да искате да се възползвам от тази възможност да направите ъпгрейд cheapy, от mobo поне.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Също така, ако имате намерение да се замени съществуващата си диск и да направи 160gb шофиране вашия основен OS Drive, се уверете, че сте инсталирали версия на XP с SP1 или по-късно, както е оригиналното съобщение на XP поддържа само HDDs до 137gb.
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Не е това, което вие искате повикване кръгла брой ![]() (Очевидно е, че винаги да правя с компютър логика, а не човешки логика .. )
|