menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Má základní deska Intel 845GVSR podporu 160gigabajt HDD

Reply

Thread Nástroje
Old 12 června 2009, 08:23
Nový člen skupiny

Ahoj,

Iam využitím
P4
Intel 845 GVSR
40 GB pevný disk
256 MB RAM.

I plán na upgrade pevného disku pro můj počítač. Mám v plánu jít na 160 GB pevný disk.
Iam nejsou jisti Počasí moje deska podporuje. Prosím, řekněte mi, můžu jít na to, nebo mi řešení. a také bych chtěl vědět, o maximální kapacitě skopce & HDD vyhovuje palubě.

Pozdravy
James
Old 12 června 2009, 09:05
Člen Skupina

Max ram je 2 GB. 256megabajt je nízká pro Win XP (i když 2000 by mohlo být v pořádku) vaše opravdu chtít 512mb +, nejlépe 1 GB Pamatujte této desce se starším stylu beran, který může být dražší než novější věci!

Cant najít max na velikost pevného disku, ale 160gigabajt bude v pohodě. Stejně jako u RAM, rady starších stylu podporuje pevné disky pouze neslazený SATA pouze IDE. Stačí se dívat na něco při nákupu nového HDD, která učinila chybu, že před
Old 12 června 2009, 11:23
Dárce Skupina

Jo, možná chcete mít tuto možnost provést upgrade cheapy z mobo nejméně.

Nejste si jisti, kdy vstoupil v XP to mctw? Ale já bych se dohodly, a tbh bych za vhodné alespoň 1GB stejně.
Old 12 června 2009, 11:28
Dárce Skupina

Také, pokud máte v plánu nahradit své stávající jednotky a provést 160gigabajt disk počítače, OS Drive, ujistěte se, že budete instalovat verzi XP s aktualizací SP1 nebo novější, jako původní verze XP podporováno pouze HDD až 137gigabajt

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 12 června 2009, 13:04
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal philthomas View Post
původní verze XP podporováno pouze HDD až 137gigabajt
Nejsou to vždy nějaký důvod, ale je vždy udeří mě jako liché, že se maximální podporované HDD 137 z něčeho ...

Není to, co bych nazval kulaté číslo

(Samozřejmě je to vždy do činění s výpočetní logiku, ne lidskou logiku .. )
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.