![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Iam využitím P4 Intel 845 GVSR 40 GB pevný disk 256 MB RAM. I plán na upgrade pevného disku pro můj počítač. Mám v plánu jít na 160 GB pevný disk. Iam nejsou jisti Počasí moje deska podporuje. Prosím, řekněte mi, můžu jít na to, nebo mi řešení. a také bych chtěl vědět, o maximální kapacitě skopce & HDD vyhovuje palubě. Pozdravy James |
|
| |||
| |||
| Max ram je 2 GB. 256megabajt je nízká pro Win XP (i když 2000 by mohlo být v pořádku) vaše opravdu chtít 512mb +, nejlépe 1 GB Pamatujte této desce se starším stylu beran, který může být dražší než novější věci! Cant najít max na velikost pevného disku, ale 160gigabajt bude v pohodě. Stejně jako u RAM, rady starších stylu podporuje pevné disky pouze neslazený SATA pouze IDE. Stačí se dívat na něco při nákupu nového HDD, která učinila chybu, že před |
|
| |||
| |||
| Jo, možná chcete mít tuto možnost provést upgrade cheapy z mobo nejméně. Nejste si jisti, kdy vstoupil v XP to mctw? Ale já bych se dohodly, a tbh bych za vhodné alespoň 1GB stejně. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také, pokud máte v plánu nahradit své stávající jednotky a provést 160gigabajt disk počítače, OS Drive, ujistěte se, že budete instalovat verzi XP s aktualizací SP1 nebo novější, jako původní verze XP podporováno pouze HDD až 137gigabajt
| |||
| |||
| Nejsou to vždy nějaký důvod, ale je vždy udeří mě jako liché, že se maximální podporované HDD 137 z něčeho ... Není to, co bych nazval kulaté číslo ![]() (Samozřejmě je to vždy do činění s výpočetní logiku, ne lidskou logiku .. ) |